18 Maj

Gormorgon!
Sovit som en gud inatt. Vaknade innan klockan och ställde mig och gjorde en dunderfrukost. Fick även frågan frågan om jag kunde jobba tills åtta ikväll istället för fyra. Varför inte tänkte jag. Tjänster och gentjänster. Så det blir en lång dag idag känner jag på mig. Och ingen matlåda hade jag klar heller. Så i ren panik slängde jag ihop någon form av kycklinglåda med grönsaker, bulgur och en kall sås till det. Blir nog bra.
Ville bara önska er en fin fredag. 


Kommentarer
isa

SVAR; åh, fina du.. du måste prova keldas pastasåser. jag är heeeelt besatt av tomat & creme fraiche. så lätta, så goda och så.. ja. goda ;) finns även mild ost, parmesan och skinka, 4 ostar.. ja, några fler ;) lova att du köper det och provar? skitgott att bara blanda ner strimlad skinka och basilika. nomnom!

2012-05-18 @ 14:22:32
URL: http://cookiedough.spotlife.se
Jen

Ha en fin dag :)

2012-05-18 @ 14:50:17
URL: http://thejenna.blogg.se/
Ida

Brakfrukost gillas, en bra start som ger bättre förutsättningar för en bra dag! :) jobba fyra timmar extra är väl bra när lönen kommer, se till att inte jobba ihjäl dig bara, långa pass tär i längden på vem som helst! Bra att du hann få ihop en matlåda, hur funkar det när förändringar i tider o planering g kommer så hastigt? Jag kan ha jätte svårt att sådär akut planera om ifall jag varit inställd på ngt. Vill veta i god tid om de blir ändringar-även om de inte alltid är möjligt! Kändes det okej, att det blev bra? Eller har du svårt att säga nej till att jobba mer eller så?



Sv; jo, jag måste testa det här med "hemkörning" en gång om dagen, för dom sagt, funkar de inte måste man försöka hitta något annat, ngt som funkar bättre även om det inte är optimalt! Rutiner är Svårt! Satans svårt! Men jag jobbar på det och även om det funkar långt ifrån bra för mig, så känns det ändå som att jag tar små steg i rätt riktning. Det är dags att bryta detta dåliga mönster nu!

Inspireras av din blogg, din resa, din vilja och ditt kämpande även de dagar då allt känns skit!! Vi är ju båda två värda ett "normalt" liv, med ork, energi o livslust!

Och vi är på väg.....!!!! :)



Se nu till att käka ngt riktigt smarrigt ikväll, kanske framför lets dance? Ja har storhandlat diverse ingredienser till smarriga smothies, så det tänker ja ha o festa på till tv kvällen :)



Stor Kram

2012-05-18 @ 16:47:21
URL: http://skeptisk.blogg.se/
isa

SVAR; åh, skönt att höra att man inte är ensam om det.. måste verkligen bli bättre på "tråkdagar" och inte få panik. hoppas jobbet gick bra, kram på dig finis

2012-05-19 @ 14:42:04
URL: http://cookiedough.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0