23 November

Startade dagen med frisk luft i lungorna genom att ta en promenix runt sjön. En lugn och kort sådan, bara för att få komma ut i fina vädret lite. Väl hemma låg det ett brev och väntade på mig. Provsvaren. De flesta var bra åtminstånde. Men inte alla. Dock inget farligt och det verkar som jag får i mig tillräckligt av allt för att insidan ska må hyffsat bra iallafall. Bara några saker som behöver förändras. Men med tanke på att jag faktiskt äter det mesta inom "lagad-mat-väg" så vorde det konstigt om inte allt såg hyffsat ut i allafall. Får ju överdos av vitaminer från alla olika håll! 
Fick iallafall svar på varför jag är frusen, förvirrad och ibland blir arg och aggressiv utan anledning. Skönt att ha något att skylla på i allafall ;)
 
Fredagsfrukost!
 
Precis ätit frukost och ska snart fixa det sista här hemma. K-a-o-s här just nu. Men så är det alltid när man fixar i ordning. Ser ut som man är mitt i en operation, typ. Tur att det blir fint när det är klart i allafall. Sedan får jag sällskap lagom till lunch. Ska nog laga något av det ni föreslog..mycket goda saker! Även en del nya för mig :) Eller så slutar det med lax... vill ju inte att mina gälar ska försvinna menar jag ;) 
 
Sedan blir det jobb från 17 till stängning (halv ett). Rätt lång dag, men jag ska nog stå ut :)) 
 
Ha en fin fredag. Puss
 


Kommentarer
Ella

Tänkte bara tipsa om att ett glas juice vid frukost är ett enkelt tillägg för att få i sig lite lite mer energi varje dag :) det kommer ju inte ändra mättnaden eller något!

Svar: Synd att jag inte tycker om det bara :( Haha
Cecilia

2012-11-23 @ 15:21:07
Ella

Det måste ju finnas någon dryck du gillar? Förlåt men jag tror inte riktigt på att du bara gillar lightläsk och vatten :)

Svar: Haha klart att det finns massa drycker jag gillar!! Inte påstått nåt annat. Sa bara att jag inte föredrar juice?
Cecilia

2012-11-23 @ 15:40:18
Wictoria

Fick iallafall svar på varför jag är frusen, förvirrad och ibland blir arg och aggressiv utan anledning. Skönt att ha något att skylla på i allafall ;)

Kände verkligen igen mig i de här orden, vad beror det på? Var som att det var mig det handlade om!

Skönt att det gick bra idag! Kram!

2012-11-23 @ 21:09:49
URL: http://Wicans.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0