24 November

Sovit gott? Själv har man sovit..inte alls tror jag! Känns som jag sprungit in i en vägg. Blir alltid så när jag jobbar sent. Man är uppe i varv och har svårt att somna. Ändå är kroppen inställd på att vakna en viss tid. Hopplöst! Och vill ni veta något sjukt? 
Låg och funderade igårkväll på att variera min frukost. Så vad drömmer jag om hela natten? Jo, om de två olika frukostarna, såklart. (Vad i helvete...) Så idag är det bäst att ta den "nya", så jag slipper ha det i tankarna längre. Haha. Min hjärna blir allt mer konstig för var dag som går tycker jag. Vanliga människor tar vad de är sugna på utan att reflektera. Det hade jag med velat göra – utan att behöva vrida, vända, tänka och drömma om det först. Blir så trött!
Och som jag hört förr så tror jag att man slutar drömma om mat och utmaningar – bara man tillåter sig allt det där och provar på! 
 
Resultatet av att sova med inbakad fläta!

Har börjat tröttna på det isolerade livet. Orkar inte vara en gammal käring längre. Med humörssvängningar, sliten kropp, rynkor och för många hemmasitta-kvällar. Vill ha hemmasitta-kvällar i framtiden också. Men då inte av anledningen att man är rädd för att stöta på "farliga situationer" eller inte har ork i kroppen. 
 
Ikväll blir dock ingen sådan hemmasitta-kväll. Jobbet kallar och jag hoppas att det blir en lugnare kväll än igår. Annars ska dagen spenderas åt en runda på stan, matlagning och avkoppling. Well needed. Föresten..idag är det bara en ynka månad kvar till julafton. Mysigt!


Kommentarer
Linn

Är exakt likadan när jag jobbar natt.
Att gå från att slänga fram mat till massa fulla människor i turbofart, till att slänga sig i sängen och försöka sova funkar inte riktigt liksom, haha :)

2012-11-24 @ 10:38:38
URL: http://list.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0