28 November

Godmorgon Onsdag!
 
Har sovit som en liten prinsessa inatt för en gångs skull. Inga dumma drömmar denna natt. Försöker alltid grubbla klart och få i ordning på tankarna innan jag somnar nu för tiden. Det gör att tankarna inte följer med mig in i sömnen. Har hittils fungerat bra! 
Nog har jag sovit bra, men samtidigt har jag dragit på mig någon form av yrsel-sjuka. Märkte av det i natt när jag sprang upp på toa. Var tvungen att sätta mig på golvet halvvägs till badrummet. Trodde bara att jag hade ställt mig upp för fort från liggande läge. Men yrseln sitter i än! (Vem spetsade mig dricka igår kväll?)
 
I vanlig ordning
 
Borde sluta med frukostbilder tills jag äter något annorlunda istället. Blir kanske lite uttjatat! Haha. Har alltid lasset med müslin i en skål brevid. Även påsen med dinkelpuffar! Tycker inte om när de blir så där deiga som de kan bli annars. Och så kan man ju lassa på så mycket mer än om man bara tar en liten omgång müsli också och lägger direkt i skålen. Bättre såhär! Müsli med yoghurt är det bästa och inte tvärtom. 
 
La mig med en mättnad upp i halsen igår. Mår inte bra av det. Men hellre det än att gå till sängs hungrig. Fast hade uppskattat om det fanns något mellanting kanske. Något jag tycks vara lite sämre på, tyvärr. Lär mig nog med tiden. 
 
På dagens agenda då? Ska träffa en vän en stund och ikväll blir det jobb. Annars ser det ut att bli en väldigt lugn dag. Syster kommer snart hem igen och då blir det fart på grejerna! Många projekt som väntar, vilket jag tycker är kul. Tycker inte om att gå och dra här hemma, trots att jag jobbar på kvällen. Rastlös så in i bomben. 
 
Hoppas er dag blir bra! Puss & Kram 
 
 
 
 


Kommentarer
deniiise :)

ÅH MELON!
kärlekt big time til det!

2012-11-28 @ 12:35:36
URL: http://flikkand.blogg.se
Sanna

Hejsan, skulel du vilja skriva ner exakt vad du har i din musliskål på morgonen? ser alltid så otroligt gott ut!! Och vart hittar du kokos flingorna?:) Kram

2012-11-29 @ 00:04:20
URL: http://sanneri.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0