29 November

Gäääsp och godmorgon!
 
Det tickar på med tiden hörni. 29 November och snart första advent. Min rosa adventsstjärna hänger redan uppe så fint! Och i helgen ska det julpyntas ännu mer.
"Och så kan vi väl baka något som du kan tänka dig att äta?". "Japp. Då ska vi baka lussekatter", säger jag snabbt tillbaka. Fick en förvånad, men ack så lycklig blick tillbaka. Låter inte det som ett bra mål innan jul? 
 
En lussebulle innehåller som sagt allt från kostcirkelt man bör få i sig. Fett, socker, kolhydrater... you name it! Bara i en liten mer annorlunda och sötare form. Precis som en macka egentligen, fast gul ;) Inget mer med det kan tyckas! Hoppas jag står fast vid det också.
 
Hälsa
Idag bör du inte ta ut dig i onödan. Du vill få mycket gjort men en hel del saker kan faktiskt skjutas upp.
 
Det där rådet tar jag åt mig. Är mör i hela, stackars kroppen. Vet inte vad jag har gjort! Hur som så tog jag mig i allafall i kragen igår och bestämde mig för att hoppas in lite tidigare på jobbet. Det var ett bra beslut tycker jag. Uppskattat av de andra i allafall! Men oavsett om man har något för sig eller ej så är det fortfarande otroligt viktigt att faktiskt kunna säga nej utan att sitta och gräma sig över det sen. Något jag tycks vara lite sämre på tyvärr. Men det gick bra med maten (som vanligt, faktiskt..) och jag blev mätt och belåten. 
Dock kände jag en otrolig skillnad på hunger när jag kom hem i natt. Behövde betydligt mer i magen för att bli tillfredsställd, än vad jag behöver om jag äter på hemmaplan. Så jag antar att jag hade rätt angående mängden. Trots att jag faktiskt hann äta mig riktigt mätt! 
 
 
Nu ska jag göra frukost. Blir till att inviga en av mina nya, fina skålar! Och idag får jag sällskap lagom till lunchen. Mysigt. Ska bygga på mina gälar lite idag tänkte jag. Det var faktiskt ganska längesedan sist ;) Ska försöka ta det lugnt idag innan det blir jobb ikväll! Kanske en fika med lite vänner, annars är det jag och teven som är bundisar idag. 
 
Hoppas er dag blir fin! Puss & Kram 


Kommentarer
matilda

Jag hoppas verkligen att du tar den där lussebullen =D Själv äter jag en varje dag typ och jag har inte dött än =) Ha en fin dag!

Svar: Ja, det hoppas jag med att jag gör ;)
Cecilia

2012-11-29 @ 10:25:55
Anonym

vart hittar du horoskåpet du läser varje dag?

Svar: Sök bara på dagens horoskop på google. Kollar olika varje gång :)
Cecilia

2012-11-29 @ 15:18:05
Maja

Du kommer säkerligen att fixa lussebullen. Det är ju så gott! Det är ju bara december en månad per år, då får man faktiskt lyxa till det med lussebullar till mellis ibland! :)
Kram! <3

2012-11-29 @ 16:51:56
URL: http://cuilenya.blogg.se
Nea

=) så "stolt" jag blir att du faktiskt gjorde de som skulel trassla till de som mest i äshjärnan! himla bra faktiskt och jag tror du ska tänka lite mer så, göra de som äs faktiskt tycker är jobbigast och då UTAN att dra ner på kcalmängden. Du verkar ju vara en väldig vanemänniska som fastnar i samma mönster osv, alltså behöver du klappa till den där jävla ätstörningen o h vägra låta den kontrollera din vardag och dina val! sen ska DU självklart kunna säga nej men det ska vara DU och inte ÄS!

utmana utmana!!

KRAM

Svar: Va go du är! :) Kändes riktigt bra att gå emot lite :) Tror att det är det enda att göra. Gå emot ALLT som äs tycker är jobbigt och göra precis det. Men som sagt, det gäller att inte dra ner på kcalmängden för det. Haha vanemänniska är bara förnamnet. ;) Hade tänkt att smälla till As på käften nu i eftermiddag, ,en det sket sig. Bättre lycka nästa gång helt enkelt :)

Hoppas du får en bra fredag. Kram!!
Cecilia

2012-11-29 @ 22:37:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0