Äntligen fredag

God Fredag på er alla!
 
Jaha hörni. Då var det fredag. Har haft en riktigt bra dag hittils. Lagom mycket att göra på jobbet plus att det var en lagom lång dag. Det känns så skönt att jag inte jobbar heltid. De korta passen passar mig alldeles utmärkt. Dock har det ändrats om lite och de kommande veckorna verkar bli lite annorlunda. Vet inte riktigt hur det kommer passa mig och mina mattider. Men det tar jag då. Har lärt mig att det inte gör saken bättre att stressa upp sig i förväg. Får ta det som det kommer och göra det bästa av situationen helt enkelt. Och så måste man ju lära sig att anpassa sig lite också. Kanske bara blir bättre det här. Återstår att se! 
 
 
Har det inte vart mörkt och trist ute idag? Det hinner inte riktigt bli ljust förens det ska bli mörkt igen. Slutade klockan fem men klockan kunde lika gärna vart tio på kvällen. Lite förvirrande. 
Efter jobbet åkte jag och inhandlade massa gott inför ikväll. Lite fredagslyx. Ska försöka ladda upp med energi och ta mig i kragen och ta mig ut och göra något roligt. Önskar bara att jag hade lite mer energi. Saknar det. Tycker att jag har mindre enrgi nu, när jag äter bättre – jämfört när jag åt som en treåring. Antar att kroppen gick på sparlåga då och nu är kroppen i full sjå med att repareras. Och efter reparation och jobb så finns det inte mycket energi över till annat. Får ha tålamod!

Och tack för att ni är så snälla där ute. (Nästan alla iallafall) ;) Har dock blivit duktig på att skjuta undan alla dumma kommentarer och nu försöker jag endast ta åt mig de positiva. Detta är något jag hade väldigt svårt med förut. Fick jag tio positiva kommentarer och en negativ så tog jag endast åt mig av den som var nedtryckande. Det kommer alltid finnas folk som har åsikter om saker och ting man gör. Även när man gör rätt. Det finns alltid fel att hitta tydligen. Men åter igen – tack för att ni bryr er! Ni är guld värda. Skickar er lite cyberkramar. 
 
Ha en fin kväll. Puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0