Fin helg!

Godkväll mina fina!
 
Vilken mysig helg jag har haft. Lagom på alla sätt. Ska se till att ta mig ut på lite småtrippar så fort jag har en ledig helg. Jag mår bra av det och det känns som avståndet från alla tankar blir större. Ni vet hur det är "hemma i det trygga". Sjukdomen sitter som inristad i väggarna här! Men bara man kommer ut från hemmet så förändras allt på något vis – till det positiva. 
 
Tycker även att det är väldigt bra träning att ha folk omkring sig dygnet runt. Nog för att jag oftast har det här hemma också – men inte hela tiden, vid varje måltid. Den här helgen har vi ätit alla mål tillsammans och mina löjliga tvång och fix och trix vid måltiderna har vart som bortblåsta. Det har inte funnits utrymme till det. Har liksom betett mig rätt normalt får jag säga ;) 
Dock måste jag säga att det "räcker" med några få personer så tätt omkring sig. Blir det för många så blir det genast svårare att hantera och planera tider, måltider osv. Det räcker med några "få" åsikter att handskas med. Eller så är det ett sätt för mig att känna att jag fortfarande kan ha lite kontroll, jag vet inte.
 
 
Ett: Sushilunchen igår
Två: Kvällsgott med räkor
 
 
Tre: Fin frukost till magen
Fyra: Strandpromenad i ett blåsigt Halmstad
 
 
Fem&sex: Hemmagjorda hamburgare
 
Vaknade upp väldigt sent i morses och intog en finfin frukost (lunch?). En vitaminbomd så in i bänken. Fortsatte förmiddagen med en kall och blåsig promenad nere vid stranden. Väl hemma förberedde vi en maträtt som jag inte har ätit på flera år. Hamburgare! Åh, det var gott. Väldigt gott! Kött, bröd, grönsaker och sås..vad är det för farligt med det egentligen? Har köpt så vi kan äta det i veckan igen. 
 
Nu är det dags för lite kvällsmål! Ska se mitt första avsnitt av solsidan också. Har ju förtusan inte vart ledig en enda helg på hur länge som helst, så har missat alla avsnitt. 
Hoppas ni har haft en fin helg ni med! :) 
 


Kommentarer
Lisa

Hej!
Har du inget smör eller liknande på mackan? Har lagt märke till det under en tid och ville bara fråga. Är själv inget fan av smör,men brukar dra på rejält med färskost. Är det lilla jäveln i hjärnan som sätter stopp? Tycker bara att det ser lite torrt ut.

Sköt om dig!

Svar: Hej! :) Brukar dock ha keso på mackan och då känner jag inte att det blir det minsta torrt. Men borde nog börja med smör igen! Det är rätt viktigt egentligen. Vad äter du för färskost? :)
Cecilia

2012-11-04 @ 20:20:58
Lisa

Ja när du har keso fattar jag, men jag syftade på skinkan. Tror du inte den skulle trivas bra med en kletig liten vän? hoho ;)

Philadelphia, samt Kavli räkost lr mjukost(barndomsminnenpåhögnivådär)
Men på Philadelpia finns det en med rostad paprika (apigtgod) testatestatesta!

kramen

2012-11-05 @ 17:22:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0