Frusen och trött

Precis tagit mig en powernap. Var så trött och frusen så jag såg i kors! Gick till sängs med tjocktröja, morgonrock, värmekudde, filt och duntäcke. Nu är jag varm och go igen! Får aldrig upp värmen den här tiden på året. Tackar gudarna för att jag inte jobbar inom barnomsorgen iår.. haha. Minns förra hösten/vintern som "året då jag frös". Tacka vet jag ett varmt stekbord. Eller ännu bättre – tacka vet jag en varm säng. 
 
Dagen har vart okej. Mamma ringde mig efter jobbet och tog med mig ut på en utflykt. Hon vet att jag blir så rastös om jag inte kommer utanför huset. Så hon hämtade upp mig och vi for iväg några timmar innan det var lunchdags. Lilla mamma. Så tacksam för hela min familj. Kan säga det tusen gånger, men jag är verkligen så förbannat glad att jag har dem. Så äre ;) 
Vi bestämde oss för något nytt till lunch. Köpte hem köttfärs. Det slutade med järpar, sås och couscous. Inte spciellt mycket variation med andra ord. Men ruggigt gott. Öser i mängder med katrinplommon i järparna för att få dem sådär saftiga och goda! 
 
Julpynt på ingång

Börjat sätta upp julsakerna med. Det är förövrig jag som är den lilla fotografen till tavlan på högerfotot. Den bilden har vart med på diverse utställningar, i tidingar och hej å hå. Så tyckte även den kunde få sitta upp på vår vägg! Rätt fin, och vintrig trots allt. 
 
Dags att göra lite nytta innan det vankas mat igen för att sedan åka till jobbet. Och nytta för mig innebär idag att sticka, laga mat, titta på filmer och mysa med katterna. Puss
 


Kommentarer
Maja

Ett riktigt fint fotografi! :)
Åh, vad mysigt att du har börjat sätta upp julsakerna. Våra ligger på bordet där uppe, men julgardinerna med de små tomtarna hänger numera i köket. Tror att mamma kommer pynta imorgon eller så gör vi det i helgen...
Massa kramar! <3

2012-11-29 @ 17:00:55
URL: http://cuilenya.blogg.se
ellen

Vilken otroligt fin tavla! Har du ställt ut många av dina fotografier? Är du självlärd el gått någon fotokurs? Önskar ofta att jag var bättre på att fotografera men orkar aldrig riktigt lära mig...
Hoppas att kvällens jobb går bra och jag är övertygad om att du fixar lussebullen i helgen!
Kram!

2012-11-29 @ 22:09:31
URL: http://sandal.blogg.se
Sanna

sv: tack för svaret och kikade bak i arkivet lite men hittade inget specifikt.. så om du hittar det får du gärna länka :D äter du med naturellt yougurt eller någon smak ? :) kram

2012-11-29 @ 22:33:15
URL: http://sanneri.blogg.se
ellen

Åh, kul! Är foto ngt du skulle vilja ägna dig mer åt i framtiden?
Blir det jobb även i dag? Själv har jag nyss skrivit tenta och käkat lunch. Är jordens snökaos här vilket jag inte direkt gillar, är ingen vintermänniska.
Var rädd om dig och hoppas du får en fin fredag!

2012-11-30 @ 12:14:03
URL: http://sandal.blogg.se
Sophia

Riktigt fina foton :)

Läser din blogg varje dag och den är såå braaa! :D
Kika jätte gärna in i min om du har lust :)
Kram

2012-11-30 @ 21:57:10
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0