Godkväll!

...och så var klockan snart sju? Herre, säger jag bara. Är hemma efter några timmars jobb samt handling. Det märks att jag är virrig i skallen när jag åker ner och handlar och sedan kommer hem med allt annat förutom det jag åkte ner för att köpa. Så typiskt mig så ni anar inte! Gör ni också så ibland? Kan gå iväg till mitt rum tex men glömmer helt plötsligt av vad jag gick för att hämta. Mycket i huvudet antar jag. 
 
Haft en bra dag i allafall. Relativt lugnt och jag hann (nästan) sitta ner i lugn och ro och tugga i mig maten. Fick beslutsångest i morses gällande vad jag skulle ta med mig. Slutade med att jag tog med mig för lite. Min tanke var att "bygga på" målet med saker vi säljer på jobbet. Men inget föll mig i smaken. Borde ha räknat ut det. Men laddar upp inför ett lass med räkmackor lite senare istället.
 
Hur många räkmackor är en "normalportion?" Brukar dock stoppa i mig flera stycken, så behöver nog inte oroa mig. Ska nog lyxa till det med ägg på också. Men en räkmacka på hösten smakar tyvärr inte lika bra som en på sommaren – i sittbrunnen på segelbåten. Åh! Får sätta på lite vågmusik i bakgrunden och drömma mig bort lite istället. 
 
 
Har märkt hur viktigt det är att omge sig av friska personer. Att isolera sig och endast sitta och läsa bloggar om andras ledsamma liv håller liksom inte i längden. Dock måste jag bli bättra på att inte jämföra mig med andra (friska) vid endast en måltid. De småäter godis och annat under dagen – vilket jag inte riktigt gör ännu. Så när jag sitter där med min portion som är större än deras – och fortfarande inte blir mätt, så känner det lite knepigt ibland. Men jag ska bättra mig. 
 
Nu ska jag börja ordna med maten. Ha en fin kväll. Puss & Kram
 


Kommentarer
Beatrice

Haha ja! Sån är jag.. Jag kan ha bestämt att "nu ska jag handla det här" - så slutar de med att jag kommer hem med en massa annat än just de jag skulle handla :P Skyller på att hjärnan överarbetar ;)

Det är otroligt viktigt att omge sig av friska personer och precis som du säger; inte jämföra med andra friska. Det var så fel av mig idag.. Syrran lämnade en liten bit kött kvar på tallriken, min första tanke var "då kan jag också lämna" - men hon äter ju saker jag säkerligen inte vet om.. Jag vet ju dock att hon ofta hoppar över frukost o.s.v. men så smaskar hon i sig en massa kladdkaka och så vidare på helger.. Säkerligen saker i skolan som jag heller inte vet om.. Men ändå..!

Vanligt folk småäter mycket, så bara för att en person lämnar lite mat eller äter mindre, än oss, så är det inte så egentligen.. Så sjukt svårt att tänka på..
"Så när jag sitter där med min portion som är större än deras – och fortfarande inte blir mätt, så känner det lite knepigt ibland." - exakt..!

Men du; vet du? Du är stark. Du klarar det här, njut nu av maten! Kram <3

2012-11-13 @ 19:18:21
URL: http://slowlyforward.blogg.se
Emma

Hej! super fin blogg, skulle bli super glad om du ville kolla in min nystartade blogg! kram

2012-11-14 @ 17:20:34
URL: http://emmablom.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0