Godkväll!

Godkväll mina sköna!
 
Haft en bra och relativt lugn dag för en gångs skull. Många timmar på jobbet men nu har jag äntligen landat i soffan. Och idag behöver jag faktiskt inte klaga det minsta. Hann äta min mat i lugnan ro och har hunnit vila benen bra mycket mer än en gång idag. Tack och lov. 
Men en hel dags jobb tar fortfarande på krafterna och jag uppskattar att sätta mig i soffan med lite god mat, lika mycket varje gång. Goda mackor, yoghurt och en stor fruktsallad får agera sällskap ikväll! Det tackar vi för. Två stora påsar chips fick jag med mig hem också. Sådant vi inte kunde sälja. Får lägga det på hyllan där jag har resten av mina utmaningssaker. Dock tycker jag inte om chips speciellt mycket. Den enda gången jag får cravings efter chips är när jag har hög feber eller är magsjuk. Helknasigt, minst sagt. Haha. Men då ska det vara grillchips. Jag säger då det.. Hoppas väl på att få feber snart helt enkelt.
 
Babbel babbel. Hoppas att eran dag har vart fin. Nu blir det snart Twilight och en massa julmust. Fint. Bokade föresten biljetter till sista Twilightfilmen igår. Som jag längtar. 
 
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0