Kalender

- "Jag kanske vill ha en grövre och längre kedja – då jag själv kommer bli grövre."
- "Nej, du ser inte ut att ha anlag för att bli stor och jag tror dessutom inte att du kommer bli större än nu". 
 
Vad vet hon, tänkte jag. Och hur ska man ta en sådan där kommentar. Ville slänga tillbaka en kommentar och säga hur många kilon jag ska gå upp. Men nej, hon hade nog rätt trots allt. Den där kedjan runt halsen kommer att passa mig bra – även om tjugo kilo. 
 
En fin julklapp inköpt med andra ord. Nu ska jag bara hitta en fin berlock att hänga på. Och på tal om julklappar. Hämtade ut mina åtta almenackor precis. Bästa julklappstipset! Om man tycker om att fota, vill säga. 
 
 
Supernöjd med resultatet i allafall. Och så fick jag lite extra längtan till färska, svenska jordgubbar också. Oj, så många kilo jordgubbar vi plockade i sommras. På vinterhalvåret får jag nöja mig med frysta, men det funkar det också. Och så är det lite lättare att hålla sig till rätt mängd också. Vilket det inte är när man strosar runt i ett jordubbshav. 
 
Idag blir det fläskfilégryta med champinjoner. Var sugen på kött. Köpt hem sötpotatis också. Det får det bli i morgon. Tips på vad man kan göra med sötpotatis kanske? Eller vad man ska servera det med? 
 
Vad äter ni denna lördag?
 
Kram


Kommentarer
ellen

Vågar inte ens skriva vad jag ätit till lunch och middag då det verkligen gav skäl för namnet "frysrens" alltså en jäkla blandning, ha, ha! Men nu är alla "slattar" slut och dom var dessutom jäkligt utmanande även om kombon inte var någon höjdare.
Hoppas allt går bra med jobbandet och var rädd om dig!
Kram!

2012-11-24 @ 17:37:16
URL: http://sandal.blogg.se
Heléne

Vilken irriterande kommentar... Men hon var väll försäljare? Så hon sa säkert så för att du inte skulle tvivla på köpet. Hon trodde säkert att du alltid sett ut som du gör nu. Menar inte att du i inte är fin nu. Du är jättesöt! Men har ju sett bild på dej som frisk också:) kram

2012-11-24 @ 17:57:54
URL: http://nystig.blogg.se
ST*

Jag har fått sådana kommentarer av VÅRDPERSONAL (ej äs-vård, såklart).
Det där "du är ju så finlemmad" är hårt att ta när man vet att man ligger minst 10 kg minus (mer för dig antar jag?)....

2012-11-24 @ 18:20:01
Dedde

Åh fina kalendrar , vart har du skickat efter dem ifrån? :)
Kramen

2012-11-25 @ 20:59:28
URL: http://deds.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0