Litet Godkväll!

Ville bara kika in och säga hej och önska er en fin fredgaskväll. Min dag har vart kanonfin! Iallafall om man bortser från en liten miss. Eller två. Var glad att det inte blev tre – för det hade jag räknat med. Tänk att man kan vilja så mycket, men göra så lite. Och tänk att man kan vara så trött på sig själv. Tycker inte att detta är kul längre. Inte alls. Har börjat inse vad jag går miste om. Och det gör lika ont i hjärtat varje gång jag blir påmind. Vill göra något åt saken. Börjar mer och mer bli mottaglig för hjälp utifrån. Bakom min starka "jag-klarar-allt-fasad" så är jag nog inte så jävla stark. Vill också leva
Är trött på att lägga fällben för mig själv helt enkelt. Men nu ska jag sluta deppa. Dagen var som sagt supermysig. Fina familjen och bästa bion. Och lite shopping, såklart! Allt i rosa. Nu ska jag krypa upp i soffan, under min fluffiga filt och äta mackor och nötter tills jag ligger dubbelvikt. 
 
Hörs i morgon. Kram!


Kommentarer
Silverglitter

Bra att du känner dig öppen att ta emot hjälp, det är stort!

2012-11-17 @ 06:28:00
URL: http://silverglittrande.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0