Musikalsöndag

Det har verkligen vart en dag i min smak! Lite effektivitet, lite vita, god mat och en superbra musikal på det. Fy tusan vad de var duktiga. Blir så avundsjuk. Vill också kunna sjunga sådär. Två och en halv timmas träningspass såg det ut att vara. Blev matt av att bara sitta i publiken. 
 
Annars då? Väldigt bra söndag. Precis som de brukar vara nu för tiden. Konstigt. Jag och syster har roat oss med att måla om i vardagsrummet. Hamnade mer färg på mina kläder än på väggarna. Men fint blev det! Fattar dock inte varför jag blev nekad när jag ville måla väggarna rosa..
Och så har vi ätit god mat också. Man kan knåda ihop mycket av att ta vad som finner sig i kyl och frys. En supergod thaigryta tex. En gräddig sådan! God söndagslunch. (Ingen lax..vad hände där?)
 
 
Trodde att jag skulle hinna hem till mellis. Men så blev det då inte. Annars hade jag tagit med mig något. Och jag märker hur min kropp äntligen har börjat fungera igen. Den vet att den får regelbundet med mat och jag blir därför hungrig på exakt samma tider, varje dag. Både bra och dåligt. Bra då man ska äta regelbundet men dåligt då man ibland kanske måste låta de gå någon extra timma innan man kan äta. Som idag. Ska bli extra gott med ett stort kvällsmellis idag med andra ord. Ska se till att ta något lite senare också. 
Dags att hugga in i det på bilderna ovan. Eller ja, inte thaigrytan. Den agerade lunch! 
 
Hoppas ni har haft en bra söndag. Puss & Kram
 
 


Kommentarer
vonskareng

haah stämmer bra de - tonfisk o hallon ;D

hih ingen lax alltså! men åh så gott de där ser ut ändå!

2012-11-18 @ 20:57:40
URL: http://vonskareng.blogg.se
isa

Potatis till folket!! Men vaaa, kan man koka den i micron? ska man lägga den i vatten då eller? Mer info tack, haha, det här var intressant ;)

kram!

2012-11-19 @ 15:03:29
URL: http://cookiedough.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0