Never had a dream come true

Blir alltid så förbannat rastlös när jag inte har energi till något. Fruktansvärt konstigt. Får därför roa mig bäst jag kan, utan att göra något ansträngande. Började därför knåpa ihop en personlig almenacka som ska beställas hem. (Rätt bra julklpapp tycker jag...). 
Men att knåpa ihop sin almenacka innebär även ett titt i arkivet bland tusentals foton. Levande, ledsen, levande död, lycklig, harmonisk...har hunnit se många måenden på mig själv genom åren. Tycker nog lycklig och harmonisk klingar bäst i mina öron. 
 
Har föresten stått ut den här hösten hyffsat bra än så länge. Kan till och med uppskatta vissa dagar. Längtar tills julgardinerna åker upp och julbaks-suget sätter in. Förra året bakade jag varje dag, i två veckors tid – utan att smaka en enda bit. Skamligt! Fattar inte hur jag kunde stå ut med alla saffransdofter och pepparkaksbak utan att gluffsa i mig. Hatar föresten media mer under juletid än under någon annan tid på året. Fysatan vilka rubriker de sticker in med. Jul och julmat är ångestladdat för många, men jag förstår egentligen inte varför. Det är ju vanlig mat för tusan? Skinka äter jag mest varje dag, likaså leverpastej och lax...janssons frestelse är samma som potatis och pepparkakor, knäck och lussekatter är väl förtusan som vilken fika på året som helst? Men sen så älskar jag buffé..det kanske är det som får mig att tycka om maten under juletid ;) Redan bokat in ett och annat julbord! Den gravade laxen är såklart det bästa...
 
 
Nu har jag dragit på mig favorittröjan och ska åka och handla lite lunch med mamma. Får se vad suget sätter in på. I hopp om att få upp lite värme så blir det nog någon form av gryta. En sådan där "Släng-i-allt-vad-du-hittar-gryta" som ska serveras med sötpotatis var tanken. Skönt att ha någon hemma när man är trött. Någon som kan ta beslut åt en rättare sagt. 
 
Dags att åka och göra nytta. Puss & Kram
 
 
 
 


Kommentarer
j

''så förbannat rastlös när jag inte har energi till något''
De menningen satte ord på min dag hitills! grejen var bara att jag själv inte kunde komma på felet. jag är rastlös och vill göra tusen saker men ändå står jag bara där som ett spöke och orkar bara tänka och inte göra det jag vill.
Fast skillnaden mellan oss är att du har ju en anledning till att vara trött som stått upp i 8h medans jag inte gjort ett skit men ÄNDÅ inte har någon jävla energi elr ork i kroppen.. VARFÖR?!?!

Svar: Man har sådana dagar ibland! Enerilösa sådana. Helt normalt egentligen. Tillåt dig själv vila. Man ska lyssna på kroppen :) Ha en fin dag!
Cecilia

2012-11-01 @ 13:41:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0