På Halmstads gator

Hej goungar!
Haft en riktigt mysig dag hittils. Vart ute på en fin restaurang och lunchat världens godaste sushi! Funderar på att ha som mål att plöja igenom alla sushirestauranger i Sverige innan jag dör. Dags att börja nu ;)
Har även gått en kylig (!!) strandpromenad och nu är vi tillbaka i lägenheten där vi ska spendera kvällen.

Får se hur pass mycket utmaning det blir här nere! Med tanke på att vi precis var och handlade inför ikväll så blev det såklart att det åkte med saker hem som även jag ville ha. Man får ju passa på medan man kan ;)
Så ikväll står det räkor på menyn. Åkte även med tusen saker som jag hade kunnat utmana med ikväll. Om jag nu känner mig i rätt mood vill säga. Men samtidigt - kommer jag någonsin känna att "tiden är inne"? Kanske är lika bra att bara köra på, trots att det kanske inte känns helt rätt. Och så vill jag även utmana med rätt grejer, om ni förstår. Vill liksom gå all in på direkten... Allt eller inget - som vanligt. Haha.

Nåväl. Fin dag! Trött så in i bomben, men håller humöret uppe ändå :) Hoppas ni har det bra. Puss & Kram



Kommentarer
Mia Olsen

Oftast (typ aldrig) känns tiden rätt för en utmaning.

Det är bara att köra på. Ignorera vad huvudet säger och FÖR EN GÅNGS SKULL lyssna på den frisk delen av din kropp!

Utmana nu tjejen! Tills nästa gång förväntar jag mig åtminstone EN liten utmaning?

Kram

2012-11-03 @ 23:55:02
URL: http://marslammet.blogg.se
Lina

Det gäller att föverkliga tankarna utmaningar. Inte bara tänka dem. Dte har jag gjort under många år. Inbillat mig att jag ska vara mer redo omorgon, en anna stund osv. Men man lurar bar sig själv. Mn kan vänta hur länge som helts på rätt "mood" utan att det händer något. Jag väntade och velat i 15 år och det gjorde ju bara saker mer uttdragenn och svår. Kämpa på! Kram

Svar: Jag är expert på att bara tänka tankarna :( Tyvärr!! Jag vet att jag bara lurar mig själv genom att skjuta upp det. Men hur tar man första steget? Vart börjar man ?
Kram!
Cecilia

2012-11-04 @ 01:13:24
Maja

Det låter som ett gott mål, när du testar alla sushiställen i Göteborg får du säga vilket som är bäst, så jag vet vart jag kan gå.. ;)
Ett råd, vänta inte på att "rätt tid ska komma" för den kommer inte. Kan låta väldigt pessimistiskt men det är sanningen, bättre att göra något trots att det känns jobbigt och förhoppningsvis komma över det senare.
Kram på dig! <3

2012-11-04 @ 16:46:31
URL: http://cuilenya.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0