Recept - Kesokaka
Världen enklaste och går på ett kick. Provade även att skippa spenaten och istället slänga i lite saffran. Smakade som bästa julefterrätten. Nästa gång ska jag lägga i ett gäng bär istället.
Ingredienser 1 person:
1-2 ägg
125g keso
En nypa salt
Lite bakpulver
Färsk bladspenat
How to do:
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ihop alla ingredienser och ha inne i ugnen i ca 20 minuter eller tills den har fått fin färg. Servera ljummen med valfria tillbehör. Inte speciellt svårt, va?
Kesokaka med spenat
Egentligen kan man slänga i precis vad som helst i denna. Man kan variera innehållet beroende på om man vill äta den till lunch, mellis, frukost eller vad man nu ska ha den till.
Tips på andra saker man kan ha i:
– Soltorkade tomater och fetaost
– Jordgubbar eller andra bär
– Saffran eller andra kryddor
Enkelt och gott. Sådant gillar vi. Smaklig måltid!
Kommentarer
Fröken Elva
Nu ligger min lilla kesokaka i ugnen och väntar på att bli äten, nomnom!
Trackback