Recept - Kesokaka

Världen enklaste och går på ett kick. Provade även att skippa spenaten och istället slänga i lite saffran. Smakade som bästa julefterrätten. Nästa gång ska jag lägga i ett gäng bär istället.
 
Ingredienser 1 person:
1-2 ägg
125g keso
En nypa salt
Lite bakpulver
Färsk bladspenat
 
How to do: 
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ihop alla ingredienser och ha inne i ugnen i ca 20 minuter eller tills den har fått fin färg. Servera ljummen med valfria tillbehör. Inte speciellt svårt, va? 
 
Kesokaka med spenat
 
Egentligen kan man slänga i precis vad som helst i denna. Man kan variera innehållet beroende på om man vill äta den till lunch, mellis, frukost eller vad man nu ska ha den till. 
 
Tips på andra saker man kan ha i: 
 
– Soltorkade tomater och fetaost
– Jordgubbar eller andra bär
– Saffran eller andra kryddor
 
Enkelt och gott. Sådant gillar vi. Smaklig måltid!
 


Kommentarer
Fröken Elva

Nu ligger min lilla kesokaka i ugnen och väntar på att bli äten, nomnom!

2013-01-05 @ 13:16:08
URL: http://frokenelva.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0