Väggmålning

Pausar med en fruktstund i soffan mellan varven. Behövligt. Känner även att muskelbyggnaden i armarna är på ingång idag ;) (Också välbehövligt). Men nu är yttligare några väggar färdigmålade iallafall. Dock inte rosa den här gången heller. Men jag får stå ut! 
 
Har märkt en sak på senaste tiden. Mina rutiner som jag har och som jag har känt mig så fäst vid tycks inte vara så "onormala" ändå. Nu när jag är ledig så bryr jag mig inte så mycket om lunchen blir en halvtimma senare/tidigare än vanligt. För jag kan ändå flytta runt de andra målen – vilket jag inte kan på samma sätt om jag ska iväg och jobba. Då måste jag äta en viss tid innan jag ska åka iväg, och det är kul att bli liiite hungrig tills dess iallafall.
Hursom. De tider jag vill äta på osv tycks falla sig naturligt, även för de omkring mig. Bestämde mig för att inte påpeka något om lunchen idag. Men ändå så ville de andra äta på den tiden jag ville – utan att jag sa något. Tummen upp för det tyckte jag! 
 
Jag och min megahand är inte så bra på att hålla färgen på väggen
 
Ryktas om bak här hemma ikväll. Vad det blir vet jag dock inte. Något juligt, förmodligen. Kanske dags att dra igång den första pepparkaksdegen? Gör alltid vår egna här hemma då två inte tål gluten. Vi gör alltid en för att baka ut och en för att äta! Haha. Bäst så. Annars finns det inget kvar när vi väl ska baka ut...
Hoppas ni har en fin dag. Puss & Kram
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0