Gamla Stan

Godmorgon! :)
 
Vaknade upp med värk i både armmuskler och axlar. Inte okej att få träningsvärk av att bära shoppingkassar tycker jag. Eller så kan man se det så här; Jag har shoppat för mycket. Haha. 
Även idag vaknade jag innan klockan, trots alldeles för få timmar med sömn. Men jag ha slutat att känna mig stressad för att jag sover för lite. Kroppen somnar den behöver, så enkelt är det. 
 
Gamla Stan

Här gjorde vi vårt första stopp igår kväll. Gamla Stan. Det var även här Top Model gick sin Cat Walk-final när de var i Kina, om ni minns? (Bara så ni vet liksom. Hähä). Här traskade vi iallafall runt, provsmakade knasigt, kinesiskt godis som faktiskt var riktigt gott (smakade granola, men misstänker att det var maskar i det), shoppade lite, fotade och försökte ta in allt det fina omkring oss. 
 
 
Ja, här skulle man kunna tro att det var jag som stod för valet av restaurang för gårdagens middag. Men så var faktiskt inte fallet ;) Hamnade på en gågata med mängder av uteserveringar där de mestadels serverade västerländsk mat. Och varför inte passa på att ta en liten firre dårå tänkte jag. Den satt där den skulle och för en gång skull visste jag faktiskt vad jag åt ;)
 
 
Sedan åkte vi till The Bund och fotade och vårt sista stopp för kvällen var att åka upp i TV-tornet. 264 meter högt om jag inte minns rätt. Ungefär lika högt som världens högsta bungy jump – som jag hoppas på att få avnjuta inom snar framtid. Det killade lite i magen bara av att kolla ner innefrån ett glasat hus, tänk då att hoppa därifrån. Crazyyyyy. 
 
Nu har vi vaknat till liv och ska avklara vår sista dag här i Shanghai. Imorgon åker vi vidare till Lijiang med ett gäng på tio små kineser. Ska bli spännande! Vi ska klättra på glaciärer och turista lite smått. Och med tanke på att det kommer vara rätt kallt – och jag bara har med mig "sommarkläder" så ser jag ingen annan utväg än att jag helt enkelt får åka och köpa en snygg vinterjacka idag. (Oj så synd) ;)
Sista dagen kommer ägnas åt ännu mer shopping och ikväll ska vi hem till en som bor lite utanför Shanghai och laga middag. Ska bli kul att komma hem till ett riktigt "kineshem" och se hur de lever :) 
 
Önskar er en fin dag kära ni. PUSS


Kommentarer
Helene

Vilka hus!! Bra fotomöjligheter. Ni verkar ha det jättehärligt! :)

2012-10-10 @ 15:17:00
URL: http://nystig.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0