12 September

Äntligen min frukost igen. Mycket av min frukost dessutom. Åt ett litet mellis precis innan jag skulle somna igår och trodde inte att jag skulle vakna upp lika hungrig som jag brukar. Men vaknade nästan upp hungrigare än vad jag brukar dessutom.
Idag är sista dagen jag hinner umgås med min syster då hon åker iväg i morgon. Nästa gång vi ses är på en strand på Filippinerna. Känns väldigt långt borta för tillfället. Har föresten börjat oroa mig för resan ner, som vanligt. Maten brukar alltid trassla sig på hem och nervägen på resor. Och inte nog med att allt blir huller om buller – det är den där jävla tidsomställningen också. Resan ner tar tjugofyra timmar (blööh), och när jag kanske precis har ätit "kvällsmål" och egentligen ska sova så var det plötsligt bara morgon där nere och ett helt dygns intag ska in igen. Haha äh, ni fattar! Tycker att det är så mycket lättare när man är på plats och kan ordna lite nya rutiner som passar där. 
Men jag är medveten om att det brukar krångla, så har alltid med mig massa matsäck. Och då menar jag massa. Man vet ju inte när man får mat på planet osv, så det är lika bra att vara förberedd. Dock går ett dygn väldigt fort, så det jobbiga kommer att vara över snabbare än snabbast :) Sen väntar några härliga veckor med god och regelbunden mat istället! :) 
 
Ikväll blir det jobb igen. Men innan dess blir det sushi (tur att syster är lika beroende som mig). Hoppas ni får en fin onsdag. Puss & Kram


Kommentarer
Ida

Hur länge blir du borta? Kan tänka mig att de kan stryka ned mat när det är ett dygns resa o tidsskillnaden på det, men att du är medveren o har massäck med dig kommer förhoppningsvis att underlätta för dig! Hoppas hoppas! :)

Sv; det där med nd's är ju ett gissel. Jag drack de under en period i vintras, och visst, de fyllde sitt syfte, men det är inget ja saknar precis! Jag kan förstå att du helt lagt bort möjligheten med nd, samtidigt som jag tänker att de är synd oxå. För som det är just nu skulle de ju inte (rent logiskt) göra annat än bara nytta! Visst. Främst med tanke på viktuppgång, men de innehåller ju oxå en himlans massa vitaminer o mineraler som man kan behöva oxå, som kan va svårt att få i sig. Men sen är det ju de där med att det ska vara utöver, o inte (återigen rent logiskt-för fasen va logiska tankar o känslor är.... Inte) hindra en från att äta all den mat man oxå måste få i sig! Men som sagt, det är lätt att säga, logiken är inte mat-tankarnas starka sida! Och, summan av kardemumman (o hoppas inte mitt svammel sårat på ngt sätt, ja menar bara väl!) är ju ändå att det går åt rätt håll, att du faktiskt fortsätter kämpa på o sakta men säkert gör framsteg!
Du är inspirerande o en riktig kämpe! Va stolt över dig själv!

Stor kram

2012-09-12 @ 16:53:29
URL: http://Skeptisk.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0