15 September

Godmorgon lördag!
 
Vaknade innan klockan idag, precis som vanligt. Borde sova med ögonbindel då solen strålar rakt in i mitt rum på morgonen. Hopplöst, men lite mysigt. Skönt att jobba idag, trots helg och trots noll ork. Familjen är i stugan (och lite runt om i världen) och vädret verkar vara på topp idag. Och hade jag vart själv här hemma i det fina vädret så vet vi nog alla hur det hade slutat :) Hinner sluta jobbet lagom till körslaget ikväll i allafall. Höhö. (Hej käring.)
 
 
Sitter här i min vanliga ordning och äter frukost. Ska förövrigt "bättra" mig med mina matbilder. Visst, det är min blogg och jag får lägga upp vad fan jag vill kan tyckas. Men det ska vara peppande grejer här (för det mesta) och inte tvärt om. Men det viktigaste är att jag vet vad som är rätt och fel. Och det blir sällan fel nu för tiden! 
Dock ska folk alltid ha åsikter om saker och ting, stora som små. Vad man än gör så är det alltid någon som har synpunkter. Och hörni, jag är faktiskt inte mer än människa och jag gör så gott jag kan. Mer än så kan ingen begära. Alla har mot och framgångar och alla kan göra fel ibland. Det är mänskligt. Huvudsaken är att man gör så gott man kan och när man misslyckas så är det bara att göra om – och göra rätt! 
 
Nog med predikan. Ha en fin lördag så hörs vi ikväll. Puss 


Kommentarer
Jen

Alla vill tycka och tänka och gärna om andra. Skulle de själva sätta sig i perspektiv kring sina egna problem eller liknande så är det en annan sak. Men sålänge du själv vet att du gör ett bra jobb och kommer framåt så får du försöka stänga av omgivningen. Man kan inte behaga dem hela tiden, man ska göra det för sin egen skull och ju mer trygg man är i det man gör desto enklare är det att stänga av omvärlden och inte påverkas. Kramar

2012-09-15 @ 13:35:31
URL: http://thejenna.blogg.se
Lina

Helt sant- du gör så gott du kan och jag tycker du kämpar på så bra! Jag menade verkligen inte att vara någon beserwisser när jag skrev en kommentar om maten. Det blir lite fel ibland när man gärna vill hjälpa. Jag har lurat mig själv i så många år så när man ser något som inte känns bra vill man gärna säga till. Men du måste ju göra som du själv vill eftersom de är din blogg och din kropp. Kämpa på!

Svar: Jag tar inte illa upp! Förstår att många bara vill hjälpa till när man tror att något är fel. Och speciellt när man själv inte mår bra och ser andra göra "samma fel". Ha en bra kväll :)
Cecilia

2012-09-15 @ 14:38:01
Sanna

Hejsan, vill bara ge dig en stor eloge för hur du insett och tagit tag i problemet, och även delar med dig av det! Det är väldigt strakt av dig, och trots kritik så står du på dig och fortsätter. good work girl! Så jag tycker abolsut inte du ska sluta lägga upp matbilder.. men jag tycker faktiskt att du kan skriva ut mer vad det är du äter.. för det brukar se väldigt mummsigt ut :) Kram på dig

2012-09-16 @ 16:52:54
URL: http://sanneri.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0