19 September

Godmorgon Onsdag!
Inte helt fel att vara lite ledig. Gjorde lite kloka beslut angående jobbet igår med. Hälsan går först, så är det bara. Kommer bli lagom med jobb i höst med andra ord. Lagom för att hinna reparera det viktigaste jag äger, min kropp. 
Får se vad jag hittar på idag. SKa nog börja packa lite smått, och så ska jag fika med lite vänner i eftermiddag. Enligt mitt horoskop ska jag ha en sprudlande energi hela dagen, så det verkar lovande, men inte så sannolikt ;) 
 

Sovkompis / Dagens frukost
Nu ska jag tröcka i mig min frulle. Var inte så värst hungrig idag, konstigt nog. Brukar alltid ha en kurrande mage till frukost. Men åt mitt i natten när jag kom hem + att jag är trött, så det är faktiskt inte så konstigt. Njuter lika mycket av min gofrulle ändå.
Nej, nu ska jag göra lite nytta. Dvs dammsuga fågelfjädrar efter kattens fångst. Fattar inte varför han alltid ska använda mitt rum som matsal. Hopplöst!
 
Vi hörs senare. Puss & Kram
 
 


Kommentarer
Ida

Det är nog klokt att dra ner lite på jobba det, man måste gå va ledig oxå! Tillåta dig själv att vila, försöka utmana den rastlöshet som ofta infinner sig kanske till o med? ;)

Sv.; glass är gott året om:) äter de mesta men donkans flurry är lite av en riktig favorit!! :D har du någon favorit?

Önskat dig en fortsatt fin dag!

2012-09-19 @ 12:59:05
URL: http://Skeptisk.blogg.se
isa

bra att du lyssnar på kroppen vännen, du vet vad som är viktigast <3

2012-09-19 @ 14:42:11
URL: http://cookiedough.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0