20 September

Godmorgon!
 
Hopplösa nätter jag har att göra med, minst sagt. Inte nog med att jag redan är en grubblare om kvällarna. Nu när jag vet med mig om att jag snart ska få ventilera allt som snurrar runt där inne så tänker jag ännu mer. Ska försöka att få en tid med henne innan jag åker iväg på resan. För just nu så är det just det allt snurrar om. Nu kommer det verkligen bli att släppa på "mina" livsmedel. Nog för att äkta kinamat är sinnessjukt gott, men det är så långt ifrån svensk mat man kan komma. Eller nej, kanske inte. Men matvanorna och sättet man äter på är så långt ifrån svenskt man kan komma i allafall. De har nog aldrig hört ordet bröd typ ;) 
När man äter på restaurang/hemma hos någon där så beställer man aldrig in en rätt till bara sig själv. En köttbit och ris finns liksom inte på menyn. Man äter kinamat som tapas. Det kommer in sisådär 15 olika smårätter som alla delar på. Och det är bra. För då finns det alltid något som faller en i smaken i allafall. Och som sagt, jag älskar att sitta och småplocka. 
 
Torsdagsfrukost
Nu seglade jag iväg igen, som vanligt. Sitter och äter god frukost och funderar på vad jag ska göra av ännu en ledig dag. Hade faktiskt hoppats på bra väder idag. Hör och häpna. Men jag var så sugen på att gå ut och fota i höstvädret. Det kanske bli finare i eftermiddag :) 
Efter frukosten (om det slutat regna) ska jag i allafall leka tant och gå ut och plantera i trädgården. Haha. Har köpt massa bärbuskar som kan bli användbara nästa sommar. 
 
Hoppas ni får en bra start på torsdagen. Puss


Kommentarer
Linda

Hej,,, Man blir så glad o läsa vad du skriver...Man blir peppad själv...KRAM LINDA /Alingsås/

2012-09-20 @ 13:18:19
Y

Hej :) jag råkade trilla in på din blogg för en tid sedan och fastnade kan man säga :) jag blev lite nyfiken vart i Kina du ska till? Bor för tillfället i Shanghai :) tack vare storstadspulsen finns det mesta i matväg, dock till lite olika prisnivåer förstås...

Svar: Hej! :) Kul att du fastnade i allafall ;) Jag ska dit du är – Shanghai :) Pappa har sitt kontor där nere :) Så kommer bo mitt i smeten! Roligt :) Ja, det finns väldigt mycket att välja på där :) Hittade min favoritrestaurang i Gamla stan! Så mysigt där :)
Cecilia

2012-09-20 @ 15:15:33
Hanna

När jag har mycket snurr i huvudet och vet att jag måste sova brukar jag lyssna på tickandet min klocka gör, räkna sekundrarna och bildligt tänka en kloka som tickar i takt. Kräver väldigt mcyket koncentrtion - särskilt eftersom man måste ligga alldeles stilla under tiden.
Man somnar på ett kick! :D

2012-09-20 @ 21:39:43
URL: http://trytobehappy.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0