22 September

Godmorgon Lördag!
Idag är måendet på topp va? Hoppas det. Mitt är i allafall betydligt bättre än igår. Vaknade upp med någon slags ny energi idag. Men känner jag mig själv rätt så är det upp och ner och måendet kommer nog inte hålla i sig vidare länge. (Inte med den iställningen iaf. Det ska bli en bra dag). Och så somnade jag sådär lagom nöjd igår, precis som jag ville. 
Med tanke på det så märker man hur mycket energi jobbet kräver. Åt nämligen mer (tror jag) igår jämför med i förrgår då mättnaden var outhärlig. Och igår la jag mig lagom mätt, trots att jag åt mycket mer. 
 
Nåväl, sitter och försöker föräta mig på min frukost. Haha. Vill ju inte behöva sakna den för mycket när jag åker iväg. Lika bra att hinna tröttna lite ;) Kommer nog inte lyckas så bra på den punkten dock. 
 
 
Dagens planer är att åka och köpa nya möbler, spendera tid med familjen, kanske en fika med vännerna, laga en ny maträtt och börja packa. Jag som har vart redig och stuvat undan sommargarderoben får börja om från början och packa upp allt igen, för att sedan packas ner. 
 
Nu ska jag tugga i mig lite mer nötter och sedan hoppa i något annat än mjukiskläder. Puss
 
 


Kommentarer
Elin Andersson

Men wow, tjena snygging!
Gud vad vacker du är..
Om du vill, får du gärna kolla in på min blogg, kanske ställa en eller två frågor på min frågestund eller bara lägga en kommentar vad du tycker om min blogg! Ha en superfin helg, kram.
http://elintursch.blogg.se/2012/september/fragestund.html#comment

2012-09-22 @ 16:47:22
URL: http://elintursch.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0