23 September

Godmorgon kära ni! :)
 
Blev en skön kväll igår. Men idag är det en ny dag, med nya tag. Håller på att rensa ut massa sjukt ur vardagen. Bloggar raderas, kontakter bryts, nya kontakter skapas, kläder slängs.. Detta ska bli en nystart. Är förbannat trött på att läsa om slitna själar som tror att detta livet är som att gå på rosa moln. Triggande. Nej, faktiskt inte det minsta. Det gör mig bara förbannad och ledsen. Väck med allt sånt! 
 
Idag ska jag bygga Ikea-möbler. Haha. Ni anar inte hur grinig jag kan bli på sådant. Men när jag väl har bestämt mig för något så ger jag mig fan på att göra det också. Och det är väl kanske det som har vart lite av mitt problem genom åren när jag tänker efter. Kan var både bra och dåligt! Men i detta fallet braaa. Annars står kartongerna där i ett halvår. 
 
Nej, nu måste jag faktiskt äta frukost. Känner mig rätt tom på ord idag. Har mycket att skriva, men tankarna kommer inte ut på datorn. Frustrerande. Får suga på karamellen och hoppas att allt rinner av mig sen. Pussen och Kramen. 


Kommentarer
Lina

Jag tror det är väldigt bra att rensa bort det sjuka, ta bort bloggar som bara gör att man blir deppig och ledsen. De som medvetet strävar efter att bli sjuka vet inte hur jäkla svårt det är att ha den här sjukdomen. Man blir ju bara ledsen när man ser sånt. Jag har bestämt mig för att söka mig till bloggar som inspirerar till att bli frisk istället. Jag tror det är bra tt omge sig själv med friska männsiskor och vänner så man ser att livet ju faktiskt kan innehålla så mycket mer än mattankar och ångest. Kämpa på fina du!

Svar: Det är jätteviktigt! Man läser och påverkas omedvetet av media redan, dumt att läsa sådant man VET att man påverkas av. Så nu är det bort med allt sånt och in med det friska :)
Cecilia

2012-09-23 @ 15:27:39
Caroline

Tankarna är där hela tiden. Vilket är skit! Känns väl lite som att jag just nu bara står och trampar på samma ställe.
Vi har väl pratat om inläggning. En planerad sådan, på hemma plan. Där jag fortfarande kommer ha kontakt med min psykolog, vara på äs 3 dagar i veckan och där mamma och vänner kan komma och hälsa på. Känns skit läskigt!
Men just nu vet jag att jag inte klarar det själv, vågen visar hela tiden neråt. Visst man kanske tror att de blir en Quick fix, men man kan väl alltid testa. Isåfall kommer mamma sjukskriva sig när jag kommer ut och vara med mig hela tiden. För själv klarar jag inte att vara.

2012-09-23 @ 15:44:36
URL: http://carro6.blogspot.com
Em

jag har rensat bort alla pro-ana/viktnedgångs-bloggar och läser nu bara friskhets-bloggar, såsom din :)

2012-09-23 @ 16:01:36
URL: http://addictedtorunning.blogg.se
Sandra

Försöker också rensa min lista... Inte för att dem triggar utan för att dem för mig ledsen...

2012-09-23 @ 16:33:47
URL: http://daysofmine.blogg.se
Karolina

Så rätt av dig att rensa ut allt sjukt ur livet. Försöker också att göra det men vissa saker är svårare att glömma än andra. Men du är stark som vågar bryta kontakten med andra sjuka (bloggar osv.). Det tyder på hur långt du har kommit. Man VILL inte vara sjuk och om man verkligen villl det vet man inte hur mycket bättre det riktiga livet är.

Sv. Det är ett wasa knäckebröd som heter krögarens måltidsknäcke (sprang ner och kollade nu, haha). Inte värsta lyxknäcket men det enkla är oftast det goda tycker jag. Speciellt med kokt ägg på, mumma!

Hoppas du får en mysig kväll fina Cecilia!

2012-09-23 @ 17:53:28
URL: http://akleian.blogg.se
Frida

Om du vill läsa en blogg om att vilja bli frisk så har jag nyss startat en. Beundrar dig otroligt mycket, stora kramar.

2012-09-23 @ 20:21:36
URL: http://minimalen.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0