24 September

Då drar vi igång sista veckan innan avgång. Blandade känslor även där. Men vafan. Samtidigt känner jag att jag får ge mig lite. Ska iväg på en underbar resa, vad kan gå fel? (Slappna aaaav Cecilia).
Kickar igång veckan med jobb. Fast inte förens ikväll. Så dagen kommer spenderas åt lite andra grejer först. Ska bland annat bla få tummen ur och bocka av ännu en grej från min matlista. Inget "farligt" egentligen (för vad är egentligen "farligt) , men ändå något som jag inte har ätit på, gud vet hur länge. 
 
Del av frullis
 
Precis som jag misstänkte så ekade det rätt tomt på brödhyllan i morses. Så jag drog igång ett brödbak när jag vaknade. Halvvägs in i baket så inser jag att flera ingredienser fattas. Tusan. Improvisation utan dess like, men det slutade med ett gäng lyckade frukostbullar må ni tro. Dock liknade de mer ett par skrynkliga äpplen, än bröd.  Men det är smaken som räknas! Och man får göra det bästa av situationen. 
 
Nu ska jag åka och köpa brädor, listar och målarfärg. Haha. Kommer nog komma hem med allt annat än det. Hoppas ni får en bra start på veckan. Puss & Kram 


Kommentarer
Johanna Brunnberg

Sv: gör du?! Alla rynkar näsan när jag gör den kombon.. Men som du säger, när osten smälter.. haha mums <3

2012-09-24 @ 14:19:45
URL: http://johannacarolina.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0