3 September

Måndag och ny vecka! Igen ;) Känns både bra och dåligt att tiden går så jäkla fort. September kan gå fort och sedan kan de kommande två veckorna i Oktober stå stilla. Det är då min resa inträffar. Dock tycker jag tiden går långsammare när man är iväg än när man är hemma. Här hemma har man sina dagliga rutiner och dagarna flyter lixom ihop. Fast det är ju lite positivt att det går långsamt när man är iväg – trots att man har det bra! (Tiden brukar ju gå snabbt när man har det bra, och tvärt om)
Längtar redan till alla härliga hotellfrukostar samt kinesiska middagar. Där snackar vi plockmat mina vänner ;) Och det anses vara lite oartigt att äta upp i Kina. Det betyder lixom att man har fått för lite mat. Och jag gjordemisstaget förra gången att ta den sista friterade bananen. Mycket dumt. Det dröjde inte länge innan mannen vi var hos ställde sig och friterade nya. Och då var jag redan övermätt. Haha. Nåja, det var bara att tugga i sig lite till. Dock inte den sista... ;) 
 

Allt i sin ordning. Älskade frulle.
 
Sitter och äter frukost i soffan och ska snart åka till jobbet. Måste fixa matlåda också. En stor sådan då jag inte är hemma förens vid åtta ikväll. Känner på mig att jag kommer däcka tidigt ikväll! Pjuh. 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan. Puss


Kommentarer
Linda

Hej, Vad du blir bara finare o frächare för varje kort på dig. Jättefin, har du provat på Davos gröt? KRAM LINDA /Alingsås/

Svar: Va snäll du är! :) Nej, det har jag inte gjort ännu :) Ha en fin kväll.
Cecilia

2012-09-03 @ 18:13:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0