6 September

Fan. Då var det fint väder igen. Haha. Tvånget satte in med en gång och det fick mig att hoppas på regn i morgon. För efter solsken kommer regn, inte sant ? ;) 
Hög, kall höstluft är det ute idag. Rätt fint faktiskt. Har lite saker inplanerade idag så jag ska nog överleva detta trots allt. Ska bla luncha på stan med en vän. (Ska inte föreslå sushi i allafall..hähä).
 
Har inte träffat den här vännen sedan i början av April då hon for utomlands. Det ska bli spännande att se om hon tycker att jag har förändrats något. Och då tänker jag främst på pigghet och liknande. Det är alltid lättare att märka skillnad på en person när man inte har träffats på ett tag, såklart. Hon kanske ser saker som jag inte ens har tänkt på. Vem vet? 
 


Okej, det blev ingen gröt i dag. I morgon.. kanske! Har föresten kommit in i min värska melon-period någonsin. Slukar melon efter melon. En om dagen, minst. Det är lite lustigt det där. För har jag inte mina "period-livsmedel" hemma så får jag lite småpanik och vet inte vad jag ska välja istället.
Men jag menar, det är ju bara "en period" och jag har ju klarat mig utan vissa saker innan – så varför inte nu?
 
Nu ska jag fixa i ordning mig. Känns nästan som halsduken får åka fram idag. :) Mysigt! Kanske dags att fortsätta på min egengjorda också? 
 
Ha en mysig dag i höstvädret. :) Puss & Kram. 
 
 
 


Kommentarer
Matilda

Åh, brödet ser så himla gott ut! Hörde att du skrivit receptet på bloggen tidigare men hittar inte det! Du skulle inte vilja skriva det igen va? Kram på dig

2012-09-06 @ 22:55:21
URL: http://makr.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0