9 September

Morrn Morrn! :) 
Hur mår man idag? Bakis? Pigg? Inte somnat än? Har lyckats få mig några timmars sömn åtminstånde. Har inte hunnit prova mitt nya thé än. Får göra det nästa gång jag inte jobbar kväll – för då blir det red bull. ;) 
Åter igen ett veckoslut. Ska försöka att hålla mig sysselsatt för jag känner mig mottaglig för söndagstankar, och de vill jag helst undvika. Har dock fått världens bästa start – och vi hoppas det håller i sig. 
 
Söndagsfrulle – lik som den alla dagar i veckan ;)

Kanske får ge mig med mina frukostbilder tills jag får tummen ur och kan stoltsera med att jag faktiskt äter något annat ibland. Fast nja.. Fyndade förövrigt en gigantiskt ananas för tio riksdaler igår. Och idag är den slut. Whoops! Längtar lite lagom mycket tills jag äter ananas på stranden, uppskuren av en liten söt tant – och då man dessutom kan få tio anana(sar?) för tio kronor. 
 
Jobbar inte förens ikväll. Så har en hel dag att döda först. Vad som händer återstår att se. Lutar åt en fika på stan. (Lunchförbud sa jag, inte fikaförbud ;) ) Hoppas ni får en bra dag. Puss & Kram 


Kommentarer
Karolina

Åå va roligt att du också har dansat ragga! Jag har dansat sedan jag var jätteliten och alltid älskat det :)

Hoppas du får en bra söndag utan en massa söndagsångest (även om det hör lite till). Kram

2012-09-09 @ 12:30:08
URL: http://akleian.blogg.se
Ida

Söndagstankar/ångest går bort! Fika på stan låter bättre:)

Önskar dig en fiiiiiiiin dag:)
Kram

2012-09-09 @ 13:35:45
URL: http://Skeptisk.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0