Choklad Och Vaniljgröt

Godmorgon fina tisdag! :) Regnet droppar och humöret är rätt bra idag må jag säga. Rätt pepp och kände mig lite sugen på förändringar jag jag vaknade. Inga drastiska föränringar, bara lite variation. ;)
Det tog bara sisådär två veckor eller något innan jag bestämde mig. Och nu var det gjort! haha Favoritfrullen byttes ut mot en portion gröt. Kommer jag någonsin att bli en grötmänniska är frågan? Ytterst, ytterst tveksam faktiskt. Blandade i alla goda kryddor och bär som jag hittade men jag lyckades ändå inte få mina smaklökar att jubla – tyvärr. 
 
Choklad/vaniljgröt toppat med kokosflakes,
varma hallon/jordgubbar och vaniljkvarg

Måste dock säga att det såg underbart gott ut. Det doftade underbart med för den delen. Jag hade verkligen velat uppskatta en varm skål gröt på morgnarna. Så mysigt att värma sig med nu på hösten som sagt. Men detta var bara en av många grötsorter som ska provas. De andra kanske faller mig mer i smaken. 
 
Grötfrukost. Visst ser det rätt smurrigt ut? 

Det var betydligt mer mättande än vad jag trodde i allafall. Och detta är en av anledningarna till varför jag har svårt att variera mig. Jag vet liksom inte hur mycket jag behöver. Men man lär sig väl :) I veckan ska jag även bocka av pepparkakasgröt samt stekt gröt från listan. 
 
Är ledig även idag. Mucho skönt! :) Får se vad jag roar mig med för spännande. Hoppas ni får en bra dag. Pussen!


Kommentarer
Wictoria

Vanlig havregrynsgröt med lite solroskärnor i är smaskens, toppat med drottningssylt(mmm det är gott) och skivad banan, eller skivad banan, färska blåbär och lite, lite socker med mjölk till. Mumsigt värre :)

2012-09-11 @ 13:24:19
URL: http://Wicans.blogg.se
Sofie

yummmi!! Jag måste oftare börja äta gröt till frukost.

2012-09-11 @ 13:50:41
URL: http://foodporn.devote.se/
Ida

Efter att häromdagen läst att du tänkte steka gröt så va ja ju tvungen att prova! Dock lät ja den inte kallna riktigt, vilket man bog bör göra innan man steker. Vi (jag, eller främst mitt boendestöd) kokade vanlig havregrynsgröt o hade i lite lite socker, de blev riktigt gott må jag säga!

Mannagrynsgröt är annars en favorit här! Har mest gjort m kanel, men oxå för evigheter sedan testat att smälta i några vanliga cholkadbitar (choklad-missbrukare!), mkt gott! Kan tänka mig att kakao eller vaniljsocker oxå är mumma!!

En annan tanke efter att ha läst ett tidigare inlägg, är näribgsdryck helt otänkbart för din del? Vi vet ju båda att de inte är ngn hitt, MEN de fyller ju ett syfte som faktist är svårt att nå upp till-åtminstone tar det mkt mer tid o energi-när man försöket göra det på egen hand, det är mkt man beövet få i sig, och i uppgång är det ju ännu mer!
Bara en tanke!

2012-09-11 @ 14:02:14
URL: http://Skeptisk.blogg.se
isa

Pepparkakegröt? låter sjukt gott och juligt. recept tack? Angående förra inlägget så måste jag lägga mig i lite, hoppa det är okej. Tror nämligen att det är superviktigt för dig att kunna äta "enkel" mat, som ätstörd så är det väldigt lätt att man gör maten så helig, att måltiden nästan blir som en ritual som måste vara perfekt. Känner du igen det? Lite "kan jag inte äta en perfekt måltid i lugn och ro kan jag lika gärna skippa det". Har kämpat mycket , MYCKET med det och försöker fortfarande få måltiderna att bara vara mat, inte något heligt. Det ska trots allt bara vara något som ger energi så man orkar med allt kul, det ska inte vara hela ens liv.. förstår du vad jag menar?

kramar

2012-09-11 @ 15:16:39
URL: http://cookiedough.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0