En extra rygg, tack!

Herre. Min. Gud. Har någon en extra rygg, ett huvud och ett par ben över? Vad fan hände med dagen? Har haft konstant kö från halv tolv till halv åtta. Jag brukar aldrig klaga på huvudvärk, men idag mina vänner.. idag hör jag knappt vad jag tänker. Känns som jag har jobbat tjugoåtta timmar – inte åtta. 
Men (alltid ett men) man måste försöka se det positiva i det hela. Minns ni vad jag sa att jag behövde träna på? Nämligen att få bort "det heliga" kring alla måltider. Det har jag fått bort idag – lite för mycket. Minns knappt vad jag åt. Haha. Idag hamnade maten i magen för att jag behövde energi, inte för att den skulle njutas av. 
 
Hade tänkt vara lite social med vännerna ikväll. Men nej, det får vänta. Istället tillbringar jag kvällen själv hemma, med körslaget, dubbelt kvällsmål och en jäkla massa cola och nötter. Det är precis vad jag behöver ikväll. Sådana här dagar tar på krafterna och jag vet att jag behöver massa extra mat i magen. 
 
Nu ska jag äääta (!!) Hoppas ni får en lugn och skön kväll. Det är ni värda. :) Puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0