Fiskbullar

Det var fler än jag som uppskattade dagens mat. Hade en ständigt tiggande katt vid mina fötter. Med all förståelse. Fiskbullar både ser ut och luktar som en konserv kattmat. Dock smakar det betydligt mycket godare, tror jag. Har som sagt inte ätit fiskbullar sen ja, gud vet när.. Årsedan var det i allafall! Riktig barnmat. 
 
Och då var det detta med portionsstorlekar. Hur många fiskbullar är egentligen lagom? Olika för alla, men någon "minimungräns" borde ju finnas. Chansade på att det var ungefär samma sak som köttbullar, och det verkade vara lagom för maggen. 
 
Fiskbullar i dillsås, potatis och ärtor

Ni trodde väl inte att jag skulle sluta med matbilderna heller? Kan inte låta bli att rycka fram kameran när det vankas mat. ;) Dock såg maten inte lika aptitlig ut efter att kameran hade vart framme, som vanligt. Ska nog börja ta lite före och efterbilder. Massakerade maten rätt rejält och geggade allt till en sörja. För det är så man ska äta sådan här mat. Annars kan det ju inte räknas som kattmat heller? Samma gäller köttbullar.. det ska mosas med brunsås, gurka, lingon och potatis. Det är liksom så det går till. 
 
Nej hörni, dags att börja på en ny serie. Perfekt syssla att ha på dagarna! :) Puss & Kram


Kommentarer
karin

Fiskbullar.. godaste som finns! :) Men fyra är på tok för lite vännen! minst 10!! KRAM

2012-09-17 @ 17:38:36
URL: http://raindance.blogg.se
Jenny

Åhh de vill jag med äta snart! och blodpudding haha! synd bara att jag är typ den enda i failjen som äter detta så de kmr nog tyvärr få dröja lite till inna jag kan festa till de ;)
BTW jag brukade svälja typ 2-3 fiskbullar HELA ''bara för att''och de va coolt då ^^ ändå fick ja alltid ont i strupen och längs ryggen men som man va ;)

Svar: Är också förbannat sugen på blodpudding. Får bli en annan dag i veckan ;) haha, nästan bara jag i familjen som gillar det här med. Därför jag passar på när de andra är iväg ;)
Cecilia

2012-09-17 @ 18:58:45
cicci

jag läste någonstans att 10-12 är lagom:)
Själv brukar jag äta hela burken ;P
Var inte rädd att äta "för mycket", det är nästan omöjlig så länge det är "riktig" mat det gäller!
En tjej i min klass åt t.ex utan problem 20 köttbullar och hon har inte ett gram överflödigt fett på kroppen. Du som har en massa kilo att gå upp kan ju i stort sätt lassa på hur mycket som helst, fatta vad avis många skulle va på det!^^

Svar: Ja, det låter som en rätt rimlig mängd! :) Haha ja, många friska förstår inte varför jag väljer "nyttig" mat. Det hade vart deras dröm att kunna vräka i sig vad som helst för att de "var tvungna". Haha. Ska se till att släppa på mina spärrar snart och njuta så gått det går av viktuppgången ;)
Cecilia

2012-09-17 @ 19:34:37
jen

åtta st är normamlt :) Alltså halva burken

2012-09-17 @ 20:40:44
URL: http://thejenna.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0