Fredagskväll

Hur mår ni mina damer och (herrar)? Det är en lite mer lättad och glad person som sitter och skriver här nu. Behöver nog bara få komma ut och träffa lite folk som kunde få mig på rätt tankespår igen. Dvs fullt friska personer som inte ägnar en enda tanke åt maten. Och sådana personer kan man hitta i ett snabbkök! 
 
Har en ledig helg framför mig. Klagar inte. Roligt att vara ledig när alla andra också är lediga för en gångs skull. Drar i allafall igång fredagskvällen med god mat. Och även  ikväll ska jag lägga mig nöjd. Mätt och nöjd. Lagom mätt och nöjd med andra ord. Är inte nöjd med mättnaden upp över öronen, det är nog ingen. haha. Lagom + liiite till är det bästa. Inte mer än så. 
 
Kvällsmat + två mackor och melon, såklart

Fråga mig inte när jag ska tröttna. För det kommer aldrig att ske ;) Tänkte föresten på yttligare en sak angående resan. Något som kommer bli en stor, verkligen stor utmaning är att ständigt ha folk så tätt inpå mig. Ni vet ju vad jag tycker om det. Tummen ner som sagt. 
Eller nej, inte bara. Vid middagarna har jag gärna sällskap. Men just vid frukosten så håller jag mig gärna för mig själv. Tycker inte om att känna mig iakttagen. Men what to do. Kan inte göra så mycket åt saken.
 
Måste tillåta mig själv att glida med. Ska bättra mig.
Hoppas ni har en mysig fredagskväll. Puss & Kram från mig. 


Kommentarer
Lina

Jag undrar vad det var som fick dig att falla tillbaka i sjukdomen? Vet inte om du skrivit något inlägg om det förut? Har du inspirerats mycket av hälsobloggar när du gick ner i vikt igen? Vilka bloggar var det i sånna fall som "triggade" dig? Jag undrar för jag har själv erfarenhet av det. Jag var på väg att bli frisk men sen fastnade jag i att läsa för mycket om hälsa och mat på bloggar som triggade igång min sjuka sidan igen. Vore intressant att veta om det kanske är samma bloggar vi läst?

Svar: Hej :) Nej, jag hamnade inte för att jag läste bloggar. :) Men du har rätt. De kan verkligen trigga en till det negativa.
Cecilia

2012-09-21 @ 22:50:28
E

Hur mycket av vardera har du i skålen? :)

2012-09-22 @ 08:21:36
URL: http://truthbetoold.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0