Fredagsmat

Nyss hemkommen från en mysig fika på stan. Fem koppar kaffe för 25 kronor. Behöver jag säga att jag blev skakis? Borde inte bett om påtår.. haha. Men det där koffeinet verkade dock inte värka speciellt bra. Blev bara ännu tröttare om det nu var möjligt.
Känner fortfarande att jag blir trött av att göra små vardagliga saker. Efter en fika, som egentligen inte ska vara det minsta ansträngande är jag helt seg i bollen – trots att det var hur trevligt som helst. Varför är det så mån tro..
 
Väl hemma vankades det middag. God sådan dessutom, som borde hamna i magen allt oftare. Makaroner och köttfärssås stod på fredagsmenyn idag. Hade egentligen velat ha en mysig tacofredag. (Eller sushi) Men nej, nu hade jag bestämt mig för pasta och då fick det bli så! För att underlätta beslutångest så har jag bestämt mig att hålla fast vid de beslut som jag tar angående matval. Ställer fram alla saker så jag inte kan ångra mig. 
 
Makaroner och köttfärssås
 
Enkelt, snabbt och gott. Passade på att hackade ner de sista kryddorna från vår lilla odling på trädgården. Blev en salig blandning. Och vet ni föresten vad hemligheten bakom en god köttfärssås är? Curry. (Ja, curry). Blir satans gott vill jag lova :) Tycker det passar utmärkt! Annars gör jag nog den mest simpla köttfärssåsen i världen. Och återigen så tänkte jag inte på att det bara skulle vara mat till mig och mamma, så nu har jag yttligare några matlådor i frysen. Behöver inte laga mat på en månad framöver!  
 
Nu blir det bak och ikväll blir det förmodligen en myskväll med några vänner. Kanske ska baka något tills fredagsmyset? Tåls att tänka på. Kanske borde ställa fram alla ingredienser så jag inte hinner ångra mig ;)
Puss & Kram
 


Kommentarer
Vanessa

Äter du sådär lite som du har på tallriken ??
Väldigt väldigt lite inte ens en portion är det där.
Kanske derför du inte går upp i vikt och har ork?
Eller du kanske tar lite i början för att smaka och sedan lägger på ordentligt ?

Sen undrar jag om du bara äter ett lagat mål om dagen ? Och sedan typ frukost/mellis mat resten av gångerna ?

2012-09-14 @ 16:40:51
Sigrid

Kanel är ju hemligheten bakom en god köttfärssås! ;D

2012-09-14 @ 17:48:47
URL: http://salminenen.blogg.se/
E

Oj, vilken liten portion vännen? :(

2012-09-14 @ 18:09:18
URL: http://Truthbetoold.blogg.se
Julia

Får jag bara fråga en sak, Vill du verkligen gå upp i vikt?

kram

2012-09-14 @ 18:18:20
URL: http://ocensureradflicka.blogg.se/
Ella

Är det där hela din portion? Vet att du har sagt att du brukar ta flera omgångar men om det skulle vara allt kan jag säga att det där inte ens är en tredjedel av en normalportion :)

Svar: Nej det var det inte :)
Cecilia

2012-09-14 @ 18:20:41
Helene

Din portion är jätteliten. Det är inte konstigt alls att du blir trött av att fika/göra saker om du äter så lite. Du som ska upp i vikt också, hur ska det gå tror du? Förlåt för att jag klagar på dig. Vet att jag inte är frisk och "duktig" själv heller. Dock äter jag väldigt mycket mer än dig. Men borde ta tag mer i mitt osunda förhållande till träning. Det är olika saker man har svårt med helt enkelt.

2012-09-14 @ 19:13:56
URL: http://nystig.blogg.se
Rebecca

Hemligheten till en fantastisk köttfärssås är RÖDVIN!!!!!

2012-09-15 @ 10:21:49
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0