Fredgsmys

Kvällsmys på hög nivå här hemma. Tog mig en mysig hemmakväll. Kände att jag behövde det då två långa dagars jobb väntar i helgen. Får passa på att ladda upp. Både ork och mage. Äter mitt alldeles egna fredasgodis ikväll. Nåja, för mina smaklökar är det lika fint som godis i allafall. :) Väntar även en bra film. 
 

Fredagsgott

För visst kan detta klassas som fredagsgodis? Ingredienserna finns ju där, bara inte i en godisskål. Nötter, bananchips, varma jordgubbar, melon... precis sådant som mina smaklökar uppskattar – men i en matigare form! :) Blir lite mer mättande då också ju. Kan ju inte gå och lägga mig hungrig heller.
 
Och föresten, en gång för alla – ska jag sluta lägga upp matbilder? Jag har sagt det förr, men säger det igen. Jag tar om mat kära ni (!). Vet att det kan bli förvirrande då ni såklart tror att det jag lägger upp på bilderna är det enda jag äter. Men så är inte fallet! Förvirrande, kan tyckas. 
 
Nåja, ha en fin kväll. Puss


Kommentarer
Synne

Nei!! Elsker bildene dine, får mye inspirasjon og ideer :D

Svar: Kul att höra!! :)
Cecilia

2012-09-14 @ 21:13:16
Lina

Får jag fråga varför du inte lägger upp en hel portion från början? Jag tror du lätt lurar dig själv till att tro att du äter mer än du gör eftersom du tänker att du tar om av maten, men i slutänden blir det ändå väldigt lite. förstår du vad jag menar? De flesta jag träffat säger att det är bättre att ta en hel portion på en gång så att man lär sig hur mycket det är. Annars är det lätt att man halkar tillbaka i små portioner senare. Jag tror du skulle bli friare och friskare då. Risken är att du bara stryker anorexin medhårs genom att ta små portioner. Kanske är det bäst att inte lägga upp bilder på maten om det är så lite, då det kan trigga andra att äta mindre? Tror det är många som börjar jämföra? Eller så tar du helt enkelt en hel portion på en gång!

Svar: Har alltid gjort så, även som frisk :) Tycker om att sitta och småplocka och ta om. Sån jag är helt enkelt. Ja, man kanske lurar sig själv genom att tro att man ätit mer än man faktiskt har – det har du rätt i.
Cecilia

2012-09-14 @ 21:51:55
Sigrid

Nej sluta inte med matbilderna, allt ser ju så gott ut :D folk är bara oroliga för dig, jag också. Men inte tjänar du på att ljuga för oss i din blogg, så varför skulle du liksom? Det jag tänker är att en del kan få för sig att det är normala portioner och "ta efter" så att säga, så inte skulle det ju skada om du skulle lägga upp bilder på lite större portioner. Men samtidigt, det är DIN blogg och det handlar om DIN kamp och så länge DU gör framsteg så är det ju det som betyder något!! Sköt om dig, kram!

2012-09-15 @ 06:54:48
URL: http://salminenen.blogg.se
Anonym

Sluta inte med mat-bilderna! Men du kan ju skriva i en "bildtext" att det till exempel var portion nummer 1 av 2. Då fattar ju folk att du äter mer än på bilderna.
Måste passa på att tacka för en super-blogg, du motiverar verkligen mig ibland. Ta hand om dig!

Svar: Kul att jag motiverar! :) Ska inte sluta med matbilderna. Får helt enkelt poängtera lite oftare att det inte är allt jag äter. Ha en bra kväll!
Cecilia

2012-09-15 @ 10:59:18
Anonym

Sluta inte lägga upp matbilder, det är mysigt att se på! :) Kram.

2012-09-15 @ 12:02:44
URL: http://www.vitasvalor.blogg.se
Hanna

Jag tycker om matbilderna! ^^

2012-09-15 @ 21:48:13
URL: http://trytobehappy.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0