God eftermiddag!

Har kommit på vad jag är känslig mot. Plötsliga ändringar! Nåja, nog har jag väl alltid vetat att jag inte riktigt klarar av det, men idag märktes det lite extra. Men det gör inget. Lite omplacering bland måltiderna bara, och sedan var det löst. Måste lära mig att hantera just detta, så det var en bra övning. 
Middagen hamnade i magen tillslut trots allt. Och gott var det också :) Passade på att köpa goda grillskivor innan den säsongen är förbi. 
 
Dagens middag 

Dagen mat bestod idag av grillskivor, couscous, ajvar, bönor och broccoli. Mätt och belåten. Det var längesedan jag åt en köttbit. Har för det mesta blivit fisk, köttfärs och kyckling på senaste tiden. Brukar inte riktigt tycka om att ha en stor stek framför mig som man ska jobba sig igenom. Men dessa var riktigt goda och möra. Och eftersom jag åter igen gjorde alldeles för mycket mat så lär jag få äta detta i veckan igen ;) Haha. 
 
Har haft en rätt okej dag annars. Medelmåttlig. Varken bra eller dålig. Tankar som går och kommer och som jag ständigt försöker putta undan. Men nu har jag lärt mig att hantera den här typen av tankar och brukar aldrig ta åt mig eller agera efter de där rösterna längre. För vad tjänar det till liksom? Inte ett skit. Här är det friska val som görs och det känns så otroligt bra. Och dagen bjöd på plötsliga utmaningar också – som jag dessutom fixade med bravur. Ännu ett steg i rätt riktning.
 
Nu ska jag åka och fika. Puss


Kommentarer
Karolina

Ska du säga! så söt så ;)

2012-09-10 @ 17:41:11
URL: http://akleian.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0