Goderkväller

Då var den gjord. Den sista jobbdagen på tre hela veckor. Har haft en bra dag. Och gud är verkligen med mig ibland. Den enda gången det har vart lugnt idag var när jag ville äta. Pjuh. Så skönt när jag får äta när jag vill och inte bli styrd. Men från och med idag kommer jag få släppa på att vad kontroll och mattider heter. Kommer ha fyra (ibland typ 10) andra att kompromissa med när det gäller mattider och val av restaurang. Men alla behöver mat regelbundet och jag vet att det är så det kommer bli! 
Jag tycker att jag har hyffsat lätt att anpassa mig. Och jag tror att vi kommer få någorlunda rutin på dagarna där nere åtminstånde. Och trots att det är nya rutiner, så är det ändå rutiner. Rutiner som jag kommer lära mig att anpassa mig efter.
 
Nog om det. Nu är jag hemma och ska kolla på tv och äta massa gott. Älskar att sätta mig i soffan, efter en lång dag på jobbet och njuta av god mat och bara slappa. Nog för att jag alltid trivs här, men efter en dag på jobbet känns det extra skönt. 
 
Önskar er en fin kväll! Puss & Kram från mig. 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0