Godkväll!!

Jesus vad man uppskattar att sätta sig i soffan framför massa roligt på tv och med god mat efter en väldigt lång och intensiv dag på jobbet. Dagen har gått fort och allt har gått fint! Har vart att gör precis hela dagen – förutom när jag skulle äta. Perfekt. 
Har kännt mig riktigt pigg idag. Och dessutom väldigt peppad. Det är så skönt att umgås med riktigt friska människor på dagarna. Människor som äter när, vad och hur som helst – utan att verka ägna en endaste liten tanke på det. Det ger mig lite hopp om att dagarna faktiskt inte behöver handla om det som mina för tillfället handlar om – mat. 
 
 
Sitter och färgar ögonfransarna mitt upp i allt också. Lat som jag är så orkar jag väldigt sällan sminka mig, så för att inte ha två hål till ögon så brukar jag ibland färga dem istället. Funkar hur bra som helst. Och vet ni? I morgon är jag ledig. Och mamma med. Hade först tänkt föreslå sushi, men nej. Jag ångrade mig. Istället ska vi två äta något "nytt" här hemma. Ska ta itur med lite saker som jag vet att jag kommer få handskas med på resan. Känns bättre att ha provat på det här hemma först. Nåja, visst har jag provat på det innan – men det var på tok för längesedan. 
 
Kvällsmys
 
Myser på bästa tänkbara sätt. Har även tagit åt mig lite användbara råd jag fick av er. Som sagt, ni kan vara rätt kloka ibland minsann. Tack för det! :) Hoppas ni får en bra kväll kära ni. Puss & Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0