Kycklinggryta

Smack sa det. Sen kom matkoman på posten. Det är så det blir när det är gott och magen kurrar. (Att handla och inreda rum tär på krafterna) Får se till att sluta laga så förbannat god mat helt enkelt ;) Och tänka sig, vi varierade vår söndagsmiddag här hemma för en gångs skull. Tack för det, för den här rätten kommer bli stående på menyn här hemma. 
Tog några av mina favoritingredienser och blandade ihop. Ibland lyckas man och ibland inte. För några av mina favoritsaker hade då inte blivit en bra kombo. Men detta, ohyes!  Spenat, champinjoner, kyckling, soltorkade tomater.. allt i en fin blandning. 
 
Kycklinggryta med spenat/soltorkade tomater och vitlök
 
Visst ser det riktigt gott ut? Och middagen gav mig ny energi. Precis vad jag behövde! Har gått och snäst precis hela dagen. haha. Stackars omgivning. Och ni måste faktiskt prova den här maten, så ni ska få recept lite senare :) Den lär även ge er massor med energi vill jag lova, 
Dagens mående har vart lite upp och ner som sagt, men nu är jag pigg och glad igen. Redo att bygga ihop möbler med andra ord. Nu ska det bli lite ordning på torpet. Så kul att pyssla här hemma tycker jag. Samtidigt som jag är en rutinmänniska utan dess like så har jag samtidigt kaos omrking mig. Tudelat det där! Men nu ska jag bli lite organiserad på andra plan än i tankarna också. Lär behövas! Fast jag brukar kalla det organiserad kaos, fast det håller inte i längden ;)
 
Hoppas ni har en mysig söndag! :) Puss & Kram
 


Kommentarer
Caroline

Tack för ditt fina stöd! <3
Kämpa på du med! Tycker du är så duktig!
Härligt med behandlare/psykolog som man kan prata med. Tror det kommer hjälpa dig mycket. Du har ju redan kommit så långt själv. Jag älskar min psykolog och håller med dig, person kemi är allt!

2012-09-23 @ 17:48:49
URL: http://carro6.blogspot.com
T

haha åt likadan kycklingsgryta till kvällsmat idag, supergod!

Svar: Visst är det gott!! :)
Cecilia

2012-09-23 @ 21:39:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0