Lång dag

Skulle egentligen inte jobbat idag. Inte igår heller. Och vad händer? Jo, jag får två utav de värsta dagarna jag har haft sedan jag började jobba. Lagom tills jag ska sluta så går kön ut genom dörren – och jag fick stanna kvar en timma extra. Efter ett niotimmars-pass (som känns som artontimmars..) så är jag äntligen hemma och äter
Maten har gått fint, men jag känner att jag har förbrukat mer energi än vanligt dessa dagar då jag är ovanligt hungrig när kvällen kommer. Blir heller inte att jag går och småäter på dagarna när jag jobbar – som jag gör här hemma. Nåja, provsmakar mos osv, men det räknas inte. Målen har förövrigt blivit huller om buller idag. Men vad gör det? Än så länge lever jag :) 
 
Känner verkligen min brist på ork efter sådana här dagar. "En vanlig" person hade säkert klarat detta alldeles utmärkt. Men jag.. ja, jag pallar inte riktigt det. Haha. Känns som jag har sprungit in i en vägg. 
 
Jag ger upp för ikväll. Jag skriver mer i morgon när jag har lite mer ork. Vart lite tomt här dessa dagarna, jag vet.. men i morgon jobbar jag inte förens på kvällen, (om jag inte blir inringd) och då ska jag skriva lite mer. :) 
 
Hoppas ni har haft en bra kväll. Puss


Kommentarer
anonym

Vart arbetar du egentlign? Kram

Svar: I ett gatukök/kiosk :)
Cecilia

2012-09-17 @ 00:30:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0