Lite shopping

Blev en väldigt lång tur till Göteborg. Klockan är ju redan sex och vi åkte iväg redan efter frukost. Jesus. Tiden fick fötter, precis som alltid. Blev i allafall en mysig heldag med mamma och syster. Åkt runt till lite olika shoppingställen för att hitta vad vi var ute efter. Och för att få i oss lite mat i form av favoritbuffén såklart ;) Många tycks ha problem med buffé och restaurangbesök osv. Men jag antar att man vänjer sig om man gör något tillräckligt ofta. För mig är det nämligen inga problem överhuvud taget längre med buffé/restaurang. Det enda problemet är att jag äter på tok för mycket.. men jag börjar bättra mig! Och idag höll jag mig i skinnet. 
 

Buffé / bra köp

Ni kan vara lugna mina damer. Detta var runda ett av fyra för att vara exakt. Tror ni att det där räcker för lilla mig så känner ni mig nog inte riktigt ;) Att släppa lös mig vid ett buffébord är som att släppa ut en ko på grönbete. Tro mig bara! Men som sagt, idag höll jag mig i skinnet och åt tills jag var okej mätt – inte mer. Kändes bättre! 
 
Fick även med mig ett bra thé hem. Man ska tydligen sova gott om man dricker det innan sängdags. Bara att hoppas på det bästa. Kan ju knappast bli sämre i allafall. 
 

Dagens andra bra köp / och så lilla jag
 
Fick även med mig en bok att ha på resan. Lite bra läsning skadar aldrig! :) Är förövrigt riktigt trött i kroppen idag. Och på något jävla vänster så har jag dragit på mig en sjuk träningsvärk i magen. Åhååå jag klagar då Inte. En liten påminnelse till varför jag saknar träningen bara. ;) Träningsvärk kan ju vara det bästa. 
 
Får se vad jag roar mig med ikväll. Något får jag se till att hitta på :) Men först måste jag samla lite krafter. Synd att klockan är slagen "för-sent-för-power-nap-tiden". Haha. Får starta på min bok istället :)
 
Ha en bra kväll. Pusss!


Kommentarer
Anonym

Nu är jag lite förvirrad, är det inte bra om du äter tills du är jättemätt om du ska upp i vikt? Eller har jag läst något fel

Svar: Det är skillnad på att bli mätt och att bli m-ä-t-t. Bättre med nåt mellanting?
Cecilia

2012-09-07 @ 20:43:16
Anonym

Grönsaker, grönsaker, grönsaker o lightläsk? Ge dig snart o lev livet istället.

Svar: Du läste uppenbarligen inte inlägget i allafall :)
Cecilia

2012-09-08 @ 00:32:46
Jen

Bry dig inte om kommentarerna. Sålänge du vet att du gör ett bra jobb och är ärlig emot dig själv så får folk tycka vad de vill. Flera mål per dag och en bra ordentlig mättnad är bäst för förbränning och nåendet. Men måste fråga vart denna restaurang finns ngn stans? Magisk!!

2012-09-08 @ 19:40:41
URL: http://thejenna.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0