Lördagskväll

Alltså kära kropp – Vart är min energi när jag väl behöver den? Vill kunna göra allt det där man vill göra på sina lediga dagar. Men så sitter man där med john blund på axeln istället. Vart hopplöst trött precis hela dagen. Men har faktiskt struntat i det och fått gjort en massa saker ändå. 
Insåg att vi behövde köpa en och annan sak idag, så vi beslutade oss för att ta en tur till Ikea. Och för att slå två flugor i en smäll så passade vi (såklart) på att äta på vår kära restaurang samtidigt. Alltså aaah. Blir bara mer och mer stolt för var gång jag går ut därifrån. Vågar prova nya saker och äter tillräckligt (dvs varken för mycket eller för lite). Hamnar alltid tusen olika saker på tallriken. Hade allt från nötfärslimpa, till sushi, till fiskgratäng till wokad biff med bambuskott. Men precis som vanligt så var favoriten densamma! 
 
"VinkVink"
Hade tänkt en lugn kväll i soffan idag. Men blir en lugn kväll i en annan väns soffa istället. Är några tjejer som ska kolla på film och prata massa strunt. Kan ju inte isolera mig här hemma totalt heller, trots att det kan vara rätt skönt ibland. Men hur trött jag än känner mig, så tvingar jag mig iväg för att träffa vänner på kvällarna ibland. Vet att jag behöver det. Måste bryta det där trygga. 
Dock är jag inte så trygg än så jag kan "köpa något snabbt" att ta med mig som de andra gör. De kör all in på lördagsmys. Istället ser jag till att åka dit vid en tid som passar mig. (När det väl går får man passa på). Tycker att det är viktigt att jag hinner äta alla mål här hemma, så det blir fullt ut vill säga. Blir inte på samma sätt om jag tar med mig något lördagsmys. Slutar bara med beslutångest, så det är lika bra att köra lite safe ett tag till. Men den dagen kommer. Dagen då även jag kan köpa med mig en chipspåse och äta den istället för min vanliga mat. :) Dock är min mat mycket godare och det kommer jag nog alltid att tycka. Haha. 
Men för att inte vara för "knäpp" så brukar jag ta med mig något litet ändå. För att sitta och "socialäta" liksom ;) 
 
Nåväääl, ha en fin lördagskväll!! :) Puss & Kram
 


Kommentarer
Caroline

Idag har det ju varit en trött dag! Bara regnat och knappt varit ljust. Man får vara trött ibland.
Tycker du tänker bra med maten. Bättre att köra safe om man vet att man annars inte får i sig tillräckligt. Mat och vila är ju vår medicin :)

2012-09-22 @ 20:04:13
URL: http://carro6.blogspot.com
Sandra

Har läst här ett tag men kom på att jag nog aldrig lämnat en kommentar.
Så vill bara säga att du är så himla duktig och helt galet vacker <3

2012-09-22 @ 22:37:40
URL: http://daysofmine.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0