Piggelina

Blev en fin ledig dag. Och vad har man åstadkommit idag då? Inte speciellt mycket, men bra har jag haft det och mängder med energi har jag haft dessutom. Har fikat med fina vänner, handlat, ätit gott med mamma, tillbringat tid med en av mina bästa vänner (Kameran) samt startat ett projekt – "pimpa hörlurarna". Lite pyssel skadar ju aldrig :) Älskar att ha små projekt pågång. Stora som små. Snart kommer nog "sticksuget" tillbaka lagom till hösten också. Vet inte hur många halsdukar jag gjorde förra hösten.. För många för att hinna användas iallafall. Haha. 
 
Lite färg gör vem som helst lite piggare
Rätt snygga va?
 
God mat har jag hunnit äta också. Och i detta hemmet är det dottern som bjussar familjen på middagar. De kommer hem till ett färdigdukat middagsbord så gott som varje dag. (När det passar i tiden vill säga..) Rätt lyxigt va ? ;) Idag blev det ett riktigt gott kött med tzatsiki, bulgur och ugnsbakade grönsaker. Men tyvärr dog kameran då den har gått på högvarv hela dagen. 
 
Föresten så kände jag mig ovanligt pigg och klar i skallen när jag träffade mina vänner idag. Jag kände mig inte alls sådär matt när jag kom hem som jag brukar. Kanske var det kaffet? Eller så är det dagens positiva energi som fortfarande håller i sig. Känns skönt i allafall. 
 
Men nu kan jag välkomna tröttheten, för kvällen kommer spenderas med en jäkla massa tvtittande och kvällsmål. Är ledig även i morgon. Åhå, man tackar. 
 
Hoppas ni har haft en bra dag alla fina där ute. Och om inte – det är en ny dag morgon. PUSS


Kommentarer
Synne

Hvordan får du perlene på snoren?? så snygt!! :D

2012-09-19 @ 21:19:07
emilia

Åh det är så snyggt, hur gör man? Frågat många olika men får aldrig svar så nu hoppas jag på dig hehe :).

Sv: jag dricker fortimel energy, tre per dag. Det går bra men mår ofta lite illa efter då jag tycker de är väldigt "mycket". Själva drickandet är inget svårt, men jag ska definitivt testa att frysa in dem! De smakar ju som flytande glass så det kan ju bli supergott :). Tack för tipset!

2012-09-19 @ 22:54:43
URL: http://pezone.blogg.se
Karolina

Åå va snyggt med pärlor på, vill oxå!! Men hur gör man? :)

2012-09-20 @ 10:15:06
URL: http://akleian.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0