Skillnader

Sådant här kikar jag på när jag vill sparka mig själv i baken. Det hjälper, alla gånger. Och ja, jag kan jag bara se negativa saker med den översta bilden – jämfört med nedersta. Vissa kanske håller med, andra inte. (Jag tillhör dock de som håller med..)
 
 
10, 15, 20 kilo to go?
 
Let´s do this. 
 
 


Kommentarer
Caroline

Du är mycket finare på bild nr 2, fast du är alltid fin! :)

2012-09-28 @ 15:10:51
URL: http://carro6.blogspot.com
L

Snacka om stor skillnad! Inte för att man ser speciellt stor skillnad på vikt på bilderna enligt mig (vissa blir ju väldigt mycket rundare i ansiktet osv), utan du har en helt annan utstrålning på den understa! Du ser yngre och hälsosammare ut. För helt ärligt ser du betyyydligt äldre och ganska sliten ut på den översta. Fortsätt kämpa på! :)

Svar: Visst är det skillnad?! Vad glad jag blir av det du skriver. Och jag håller med om att jag ser äldre ut. Ser ju förtusan rynkig ut dessutom! Alla de där rynkorna ska fyllas ut vill jag lova. Ska bli ung igen ;)
Cecilia

2012-09-28 @ 15:19:33
Helene

Vilken pangbrud! ;) Du är jättefin nu också, men alla är ju vackrast som friska...

2012-09-28 @ 16:51:50
URL: http://nystig.blogg.se
m

skit i sjukdomen nu och kör bara på, du är ju förfasen skit snygg om du bara ger dig själv chansen!!! VÅGA öka i vikt och känn dig stolt istället, du kommer bara vinna på det! Du blir snyggare, får mer energi och kommer må så jääädra mycket bättre! Cecilia, kör på nu bara, testa och se vad livet innebär egentligen! En gång, testa, se vad du tycker, vad har du att förlora?
KRAM, du fixar detta!!!

2012-09-28 @ 22:58:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0