Välkommen..

..på en guidad tur rakt ner i min frukost/kvällsmats-skål. Förstår dock inte att jag inte har tröttnat på detta än. Jag räknade nämligen lite snabbt, och på bara en månad så äter jag detta 56 gånger. Hör och häpna, 56 jäkla gånger. Haha. Det måste verkligen ha vart någon superblandning jag har kommit upp med. Och ja, hur många månader har jag vart fast vid detta? 1, 2, 3, 4 månader? Galet. 
 
Frukosttallrik alá Cecilia: 
– Blandade nötter. Jag använder mig av naturella jordnötter, pecannötter, pistage och mandlar. 
– Gojibär
– Bananchips
– Kokosflingor
– Russin/torkade aprikoser
– Dinkelpuffar
– Quinoapuffar 
 
– Naturell yoghurt
– Kvarg
– Jordgubbar/Hallon/Körsbär
 
– Kanel
– Vaniljpulver
 
Herrejeeeesus. Inte konstigt att det tar lång tid att fixa i ordning min frukost. Har jag verkligen så här mycket prylar i skålen? Tydligen. Haha. Och det är inte så att jag har allt färdighackat/blandat, utan jag hackar och donar inför varje måltid. Ett kontrollbehov kanske. Ett tidskrävande sådant. Får nog hacka ett "storkok" och lägga i en burk, helt enkelt. 
 
Bästa, bästa – bästa!
 
Den mängden "müsli" ni ser i mina skålar är långt ifrån den mängden jag äter. Äter nog sisådär tre gånger mer. Om inte ännu mer. Men då jag inte tycker om när flingorna/puffarna blir sådär degiga så har jag alltid skålen med müsli breve tallriken och så öser jag på allt eftersom det ekar tomt. Blir mycket godare då! Och mängden dinkelpuffar.. ja, den mängden vill jag inte ens veta. Haha. Köper nya påsar flera gånger i veckan. Äter som sagt müsli med yoghurt – inte tvärt om. 
 
Smaklig måltid hörni. För ja, ni måste prova detta. Exakt detta också. Hoppas jag har slängt iväg lite inspiration när den tryter om morgnarna i allafall. Nu ska jag gå och fixa iordning lite mat i form av det ni ser ovan, såklart. Plus mackor och hela köret. Puss & Kram 


Kommentarer
Paulina Suonvieri

frukost är lätt bästa måltiden på dagen! och just den här frukosten över ser inte alls dum ut!

2012-09-26 @ 20:23:15
URL: http://hundredkitchenstories.blogg.se/
Anonym

låter himla gott (och liknar det jag själv brukar äta)
roliigt att läsa om dina framsteg när jag kikar in här på bloggen.

Får jag fråga en sak? Skulle du våga låta någon annan ta över kontrollen för maten ett tag? Dvs inte styra med fina måltider, låta någon göra din frukosttallrik. Hoppas du förstår var jag menar!
Skapar det oro, "onödighets" tankar etc?
kram

Svar: Visst såg det gott ut! :) Vad brukar du äta för liknande?
Svarar både ja och nej på den. Jag har tex inga som helst problem med att äta på restaurang osv där någon annan har gjort maten. Men samtidigt har jag många knäppa saker för mig vid vissa måltider, så där hade det blivit jobbigt. Vill ha det på mitt sätt osv. Så ja, både ja och nej ;)
Cecilia

2012-09-26 @ 22:35:14
Wictoria

Yes box. Fånga dagen liksom! Åååh det är så härligt med tidiga morgnar. Jag kan inte sova, det är väl det, men på kvällens stupar jag i säng 21.00 så det blir omvänt liksom ;)
Men ja! Njut, njut, njut! Själv åker jag till Kanada om 2 veckor och ska verkligen tillåta mig själv att njuta, vila och bara leva utan tankar, förhhoppningsvis! Ååh du med! Kraam!

2012-09-27 @ 09:20:56
URL: http://wicans.blogg.se
Helene

Din frukost ser himla god ut! Så mumsigt med kanel på muslin^^ När är det du reser?

2012-09-27 @ 20:03:36
URL: http://nystig.blogg.se
Mia Olsen

Åh vad glad jag blev nu, TUSEN TACK för tipset! Har gått och trånat efter att få reda på exakt vad som gömmer sig i din lilla frukost/snacks skål!

Och nu vet jag, huhujaja! Hör ska storhandlas inom kort!

Tack åter igen!

2012-09-29 @ 13:31:18
URL: http://Marslammet.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0