12 April.

Godmorgon!
Sovuppdatering: Noll. Jahaja. Så var det med den energin idag säg. Borde kanske börja använda mina sömntabletter igen. Fast med risk att bli beroende så vågar jag inte riktigt det. Vill hellre ha riktig sömn, när kroppen verkligen behöver det. (Vilket den inte tycks behöva..någonsin). 
 
Hade en fin dag i går föresten. Återförening med massa olika folk som vart lite varstans runt om i världen. Alltid lika roligt. Och man vet vems ens äkta vänner är när man inte har setts om över ett halvår – men allt fortfarande känns likadant. 
Idag blir det dock bara packning som gäller. Har fortfarande inte börjat. Tycker det är såå tråkigt att packa. Och för att inte tala om hur jag tycker det är att packa upp. Brukar skjuta på problemet så länge det bara går. 
 
 
Hungrig. Dags för frukost till magen. Näst sista favoritfrukosten. Sedan blir det andra bullar. Inte fy skam det heller, men fortfarande inte min. Men då har jag heller inget "val" och då brukar jag inte bry mig så mycket utan istället anpassa mig och nöja mig med vad som erbjuds. Dvs flötiga omeletter varvat med färsk frukt och nudelsoppa och pumpa – typ! ;) 
 
Frukost var det. Sedan blir det full fart. Vad har ni för fredagsplaner? Kram.


Kommentarer
Rosanna

Usch vad jobbigt med sömnen! När jag var underviktig och åt alldeles för lite och ensidigt sov jag som en kratta. Kunde vakna upp till 20 gånger på en natt, springa och kissa, ligga och vrida mig osv. Det var som att hjärnan inte kunde slappna av och jag låg och planerade långt in på småtimmarna. Jag drömde också ofta om mat, framförallt godis. En återkommande dröm var att jag var i en gigantisk godisaffär (tänk ett helt köpcentrum) och blev stressad över hur jag skulle kunna ta "lagom" när det fanns så mycket.
Nu blev det här en lång kommentar. Det jag ville komma fram till var att nu när jag gått upp till normalvikt och äter mer varierat sover jag så otroligt mycket bättre. Jag somnar efter 10 min och vaknar max två gånger per natt. Himmelriket!

Svar: Det där låter som en vanlig natt för mig! Vaknar, går på toa, drömmer matdrömmar osv.. Otroligt störande!!Men det har redan blivit bättre, vilket jag är tacksam över. Och bättre kommer det att bli :) Skönt att du är på rätt spår! Kram.
Cecilia

2013-04-12 @ 10:04:06
Genus

Men visst är det skönt att tänka på alla spännande saker som väntar medan man håller på med att packa. Det känns ju nästan att man redan är på väg... så upplever jag det åtminstone.

Svar: visst är det inget "socker" i granolan, alltså strösocker eller dyl, men en hel del andra substanser som sötar på samma sätt eller ännu mer! Ärligt talat tar jag aldrig hänsyn till att det står typ osötat eller så, det är först när man smakar på något som man kan säga om det verkligen inte är sött. (och att smaka och prova - det är kul! även om resultatet inte alltid är så bra:-)

2013-04-12 @ 11:31:16
URL: http://fyratassarvidminsida.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0