5 April

Godmorgon!

För det första; Dagen med stort R närmar sig. Ja, resdagen alltså. I morgon om en vecka hoppar vi på planet för att vara exakt. Och tills dess har jag mycket roliga saker att göra. Så jag misstänker att dagarna kommer susa förbi toksnabbt och jag lär sitta där om en vecka, kvällen innan – med opackad väska. Fast det är så det ska vara. Måste lämna plats för alla skor..
 
För det andra; Kul att ni ville dela med er av vilka ni är. Och vem du än är så hoppas jag att du uppskattar vem du är och älskar dig själv! 
Det är alldeles för många som tampas med ätmonster av olika slag. Varför egentligen? Svårt att svara på. Önskar bara att alla kunde inse (även jag) hur unika vi faktiskt är. Alla är vi olika och det är det som är så fint. Klappa dig själv på axeln idag och säg några positiva saker till dig själv. 
 
(Snart så...)
 
Ska jobba idag. Ändrade tider på jobbet så hädan efter kommer jag kunna spendera fredagskvällar (halva åtminstånde) hemma eller med vänner. Underbart! Inte ofta jag har fått ha den turen på senaste. Haha. Men nu ska det utnyttjas. :) 

Börjar först efter lunch. Så ska till stan och fika först. Och laga lunch som idag blir *trummviirvel* korvstroganoff. En gammal favoriträtt! Längesedan sist. Väldigt längesedan. Har alltid vart lite av en korvälskare. (tralala). Nej men faktiskt. Stroganoff med ris eller makaroner. Där snackar vi gomat. 
 
Hoppas ni får en bra fredag kära ni. Kram!
 


Kommentarer
Elin

Åh, älskar när en resa närmar sig! Bästa känslan!

Svar: Obeskrivligt!!
Cecilia

2013-04-05 @ 12:22:08
Sara

O, jag älskar korv stroganoff också, speciellt min sambo gör den bästa av alla. Mums tillsammans med ris. Har ändå svårt att äta det ibland men i måndags fick han husera i köket och det var gudagott! Hoppas din också var det idag:)

2013-04-05 @ 16:51:47
URL: http://resanmotsundvikt.blogspot.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0