6 April.

Godmorgon Lördag.
Varje morgon så ligger jag och drar mig i sängen innan jag får tummen ur och kliver upp. Då passar jag på att kolla Instagram och bloggar. Och jag möts av samma saker varje morgon.
 
Träningshets och pwo-bilder på mat varvat med långpromenader-innan-frukost-bilder. 
 
Och att det i dagens horoskop står att en långpromenad hade gjort mig gott får mig ännu mer att tänka; Fuck it.  Istället drar täcker över huvudet lite till och återupplever njutningen på nytt av godiset som hamnade i magen igårkväll. Japp, så gör jag – just nu, just idag.
 
Nej, snack i morgonmössan. Ska snart åka till jobbet. Ett rätt långt pass väntar idag men är trots det hemma i lagom tid för att hinna träffa hela tjejligan framåt kvällen. 
Gårkvällen blev lugn och skön. Mycket att göra på jobbet men väl hemma avnjöt jag rostmackor, en och annan yoghurtskål och massa torkad frukt framför teven. 
Den torkade frukten var både köpt och hemmagjord. (Ska räkna hur många plåtar jag gör i veckan...) Provade nämligen att torka päron i ugnen på samma sätt som jag gör med äpplena. Och det blev en riktigt hit! Smakade sockriga chips, typ. Haha. Vilket dock inte låter som någon hit – men det vare! Prova vettja.
 
Två favoriter.
 
Dags att göra lite nytta. Dvs äta frukost, mysa det obligatoriska morgonmyset med katten och bege mig mot jobbet. Hoppas ni får en fin Lördag vänner. Kram.
 


Kommentarer
Sophia

Vad heter du på instagram? :)

Svar: Ceciliarosell :)
Cecilia

2013-04-06 @ 09:46:36
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
BusinessBird

Haha! Ja, fuck the långpromenader!!

2013-04-06 @ 11:11:42
URL: http://vivelafrance.blogg.se/
juliajensen.se

Snacka om att du verkar göra stoora framsteg nu på sista tiden!! :)

2013-04-06 @ 13:20:25
URL: http://juliajensen.se/
Mia Olsen

Långprommis innan frukost dessutom!!!
Jag testade att göra det EN gång, ALDRIG MER säger jag bara. Att "träna" på tom mage existerar inte i min värld!

Hata tränings-och nytto-hetsen!!

2013-04-06 @ 17:30:50
URL: http://marslammet.blogg.se
Hanna

Känner att instagram ibland kommer med fler "krav" på en. Man ska må si och så, göra si och så osv.
Försöker att inte följa "triggande" bloggar med alltifrån folk som mår dåligt, fitspo osv.

2013-04-06 @ 20:29:42
URL: http://trytobehappy.blogg.se
Felicia

Bra där Cecilia!
Jag känner också så om instagram ibland... även om jag följer många träningstjejer osv. En del går från att ha ätstörning till att bli besatta av träning och det är inte friskt enligt min åsikt. Eller hur tycker du?

Jag har ingen blogg just nu, vet inte om jag ska skaffa någon. Ska förmodligen köpa en ny kamera och då är det ju kul med blogg. Och så älskar jag att skriva. Men när du får kommentarer från Felicia är det "felicianols" på insta om du inte redan listar ut det :)
Kram tjejen!

Svar: Det är vääldigt många f.d ätstörda som blir träningsberoende istället. Vilket jag tycker är minst lika sjukt. Bara ett nytt sätt att hantera sina känslor på känns det som. Självklart är det säkert många som klarar av det att hålla det på en lagom nivå. Men långt i från alla, tyvär..
Tycker absolut att du ska fixa blogg! Hade följt dig :) (Följer dig redan på Instagram). ;) Kram!!
Cecilia

2013-04-07 @ 02:32:33
Felicia

Svarar här igen :)
Det är lika sjukt. Det är att ersätta ett problem med ett annat och den banan har jag gått på flera gånger själv så jag vet. Visst, det är inte samma hälsorisk längre. Men, problemen som gjorde att personen fick en ätstörning från början är inte borta. Bara undangömda i något annat...
Fixar lite blogfix till helgen som jag tror blir ledig, om jag inte kör en sjudagars med jobb som förra veckan. Kul! Och jag vet att du följer mig på insta :* puss och kram

Svar: Du får hojta när du kommit upp med ny blogg!! :)
Cecilia

2013-04-08 @ 01:23:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0