9 April.

Godmorgon vänner.

Var uppe tidigt och har redan hunnit med allt från tvätt till städning. Ibland kan det vara skönt att komma upp i tid. Har sovit gott i natt och känner mig pigg idag!
Om någon timma ska jag åka till Göteborg. Sista Kbt-mötet innan resan väntar. Känns bra det med. Men jag börjar dock fundera lite kring detta med Kbt´n. Hur länge jag ska fortsätta gå där osv.
Förhoppningvis tar även den här resan mig framåt några steg. Så kanske känner jag mig redo och stark nog att sluta redan när jag kommer hem? Åtminstånde kanske vi kan "trappa" ut mötena och ses lite mer sällan. 
 
Känns skrämmande att stå på helt egna ben. Det är förvisso något jag gör varje dag. Ingen som tjatar och ingen som tvingar. Jag har bara mig själv att förlita mig på! Men C har ändå fått mig att göra allt det där – utan att tvinga. Det har ändå vart nödvändigt att ha någon som mer eller mindre sagt åt mig vad jag ska göra, trots att personen i fråga inte vart med när jag väl gjort det. 
Nåväl. Ingen stress. Tänker inte lägga av med att gå där förens jag känner mig redo. En dag i taget, som man säger. 
 
 
Hälsa
Du behöver lyssna till kroppens signaler. När du är trött bör du vila och inte stressa vidare.
 
Ska möta upp en vän i Göteborg. Strosa på stan och ta en fika. Verkar kallt ute. Men trots det kanske det är dags för första fikan utomhus? En varm kaffe och några filtar så.
 
Hoppas ni får en fin Tisdag. Kram.
 
 


Kommentarer
Pauline

Det låter som en hälsosam inställning, en dag i taget. Sätt ingen press på dig själv :)

2013-04-09 @ 09:58:32
URL: http://starkochslank.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0