En annan as

Allergisk eller ej?
 
Ej.
 
Goodlade runt lite. (Mycket dumt då man enligt google är döende om man så bara har fått en sticka i fingret. But still). Det verkar vara många som tycks vara känsliga mot just ananas. Själv har jag fått röda, kliande utslag och det sticker lite varstans.
Men oftast är det inte alls en allergi det handlar om. Ananas innehåller nämligen en frätande syra som löser upp våra slemhinnor. Detta när man intar frukten i för stor dos. (Skyldig). Då kan man lätt få ont i gommen, tungan och i mungipor/kinder. Självklart kan det i vissa fall vara allergi, såklart men oftast inte. 
 
Hallelujah. Kan fortsätta att att frossa i mina exotiska frukter om dagarna. Fast ska jag vara ärlig så hade jag nog fortsatt med det ändå, faktiskt. 
 
 


Kommentarer
BusinessBird

Jag upplevde exakt samma sak när jag jobbade på en juicebar i Sthlm. Men fortsatte att äta och dricka alla mumsiga frukter ändå. Det är ju bara fööör gott! Bättre än godis!

2013-04-02 @ 21:17:34
URL: http://vivelafrance.blogg.se/
Alice

Jag står ut med ont, det är så gott ju!

2013-04-03 @ 01:31:48
URL: http://Captivatedminds.blogg.se
Anonym

känner oxå så när jag äter ananas...och kiwi.

Svar: Verkar vara vanligt. Men det är ju så got...
Cecilia

2013-04-03 @ 17:20:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0