Fabrik + Ningbo.

Inte konstigt att Kina har låg arbetslöshet när de:
 
ett: Anställer folk åt att stoppa i ens blöta paraplyn i platspåsar åt än när man kommer in i lobbyn.
två: Anställer fem pers som säger godmorgon, god förmiddag, god eftermiddag och godkväll i lobbyn. 
 
Har nyss anlänt till Sheraton i Ningbo. Här trivs jag. Ny stad, igen. Förutom att byta stad idag så har vi även hunnit vara i en fabrik där de tillverkar all Monkis inredning. De ska öppna några nya Monkibutiker här i Kina och pappa har en fot med i det hela. Spännande att se hur det går till och ser ut i fabrikerna här nere. Inte som i Sverige kan tyckas. 
 
Efter fabrikstitten blev vi medbjudna på lunch. Åter igen en lunch där det blev "ät och se glad ut". Inte en susning om vad jag åt. Försökte fråga – utan framgång. 
 
Underbart, inte sant?

Har precis kommit till rummet efter att ha ätit middag. Blev smörstekt lax & ugnsbakade grönsaker. Inte fel. Kul att veta vad man åt för en gångs skull också ;) Var dödshungrig och skrapade tallriken. 
Åker tillbaka till Shanghai i morgon igen. Men innan dess så ska jag gå på kinesisk fotmassage. (Låter livsfarligt?) Tror att mina fossingar kan behöva det efter alla långa dagar fyllda med promenader. En och en halv timma för priset av tio minuter i Sverige, typ. Fast sitter jag med nålar i fötterna i över en timma så kanske jag har ondare efter än vad jag hade innan.. Haha. Återstår att se! ;)
 
Ha en fin dag. Kram & Puss. 
 


Kommentarer
captivatedminds.blogg.se

Haha du måste ju passa på och testa sån fiskpeeling?!

2013-04-24 @ 14:52:38
URL: http://captivatedminds.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0